- 14,065
- 9,985
- 113
Rıdvanıma imkan vermiyorlar ah bir verseler..Şov sevmem ben dost mütevazı bir yaşam tarzına sahibim 😁😁
Rıdvanıma imkan vermiyorlar ah bir verseler..Şov sevmem ben dost mütevazı bir yaşam tarzına sahibim 😁😁
Estağfurullah dost Rabb'im gönlüne göre versinArkadaşlar kusura bakmayın basket kupinu gelse idi tüm herkese hickimseyi kırmadan 200 veya 250 atma düşüncem vardi 34 k veruordu 5 k yi gözden çıkarmıştım. Olmayınca olmuor
Kendini kurtarmaya bak dost . Düşünmen yeter canın sagolsunArkadaşlar kusura bakmayın basket kupinu gelse idi tüm herkese hickimseyi kırmadan 200 veya 250 atma düşüncem vardi 34 k veruordu 5 k yi gözden çıkarmıştım. Olmayınca olmuor
Tutmayın küçük enişteyi saliverin gitsinRıdvanıma imkan vermiyorlar ah bir verseler..
Sağlık olsun dostum bu gelsin bari gerisi önemli değilArkadaşlar kusura bakmayın basket kupinu gelse idi tüm herkese hickimseyi kırmadan 200 veya 250 atma düşüncem vardi 34 k veruordu 5 k yi gözden çıkarmıştım. Olmayınca olmuor
Arkadasım bende senı destekliyom arkadasımYalınız şunu söylemeden geçemeyeceğim ben seni destekliyorum arkadaşım @Muroo1988
@Muroo1988 adamdır. Desteklemeyenin alnını karışlarım😅Yalınız şunu söylemeden geçemeyeceğim ben seni destekliyorum arkadaşım @Muroo1988
Sizde oyle canlar@Muroo1988 adamdır. Desteklemeyenin alnını karışlarım😅
Ama o beni sevmiyor dost geçen Tarlabaşında öyle demiş 🫤🫤@Muroo1988 adamdır. Desteklemeyenin alnını karışlarım😅
Latife yapmıştır ya yok öyle biseyAma o beni sevmiyor dost geçen Tarlabaşında öyle demiş 🫤🫤
Senı sevmeyen olsunAma o beni sevmiyor dost geçen Tarlabaşında öyle demiş 🫤🫤
Gecenki aviatorde gittin gelmedin dost naptın cevirebildinmi