Brom geç gördüm mesajını evde halay cekiozvir yandan kusura bakma inanPorto riko 5 için atar dedim sana 2.60 oranı vardi
Brom geç gördüm mesajını evde halay cekiozvir yandan kusura bakma inanPorto riko 5 için atar dedim sana 2.60 oranı vardi
Porto riko 5 için atar dedim sana 2.60 oranı vardi
Tebrikler gelmiş bu
Sen kafayı yemişsin kardesYolum açık olsun dost
Daha zamanı var bromSen kafayı yemişsin kardes
Peru maçında iyi başka korner 5. Korner olmazsa hemen payfix gider dostAha sana son kıyak saat 5 te Meksika maçı var ilk yari Meksika 1 atar oyna bu iyigimide unutma
Peru maçına tüm kasayı atayım miniy 1 goleAha sana son kıyak saat 5 te Meksika maçı var ilk yari Meksika 1 atar oyna bu iyigimide unutma
Bende de korner alt sarı kart esit hastalığı varİsviçre maçına oyuncu sut bahsi aldım 2 tane ikiside geldi mk 6 saat oldu hala kuponlar sonuçlanmadi o yüzden bari ben kazanamıyorum benim yerime sen kazan şansın bol olsun
Andres Gomes attı valla 2-2Kim tutar seni dost gönder gelsinEkli dosyayı görüntüle 659009
Kolombiya attı hedef büyüttüm 50 k çıkardım. Ak 0 a 2500 yazdım geri sildim 1 k bastım deli olacamN’oluyo Burada 😁
Abim iyi misinKolombiya attı hedef büyüttüm 50 k çıkardım. Ak 0 a 2500 yazdım geri sildim 1 k bastım deli olacam