- 7,041
- 3,127
- 113
5 katı çevirmen lazım öyle yazıyor kurallarda20 TL 5 oran bastım kasa 100 oldu cekemmi
5 katı çevirmen lazım öyle yazıyor kurallarda20 TL 5 oran bastım kasa 100 oldu cekemmi
Evet dost 140 var hesapta sonuclansin 40 sallicam rastgele çekim vericem bakalım5 katı çevirmen lazım öyle yazıyor kurallarda
Aga maçlarda, dk vs göstermiyo ki, ezberemi yapcaz kuponu. D sizde normalmiben aldım bonusu bakalım başlıyoruz
valla gelişine espora bastım ilki tuttu 2.si yattı çıktım bir fikrim yokAga maçlarda, dk vs göstermiyo ki, ezberemi yapcaz kuponu. D sizde normalmi
Kod falan mı veriyorlar WhatsAppa yazdık 1 saattir tek tik canlı destekte cevap vermiyor nasıl aldınvalla gelişine espora bastım ilki tuttu 2.si yattı çıktım bir fikrim yok
valla 15 20 dk bekledim yan sekmede açıktı 1 el lol attım geldim kullanıcı adımı istemişti söyledim eklendiKod falan mı veriyorlar WhatsAppa yazdık 1 saattir tek tik canlı destekte cevap vermiyor nasıl aldın
Cekim talebi verdim yaratsa yazarımCeken varsa yazsin
Ceken varsa yazsin
Yok canliya sordum hangi banka dedi yapikrdi dedim bkiyem 280di 100 dusurduler cekim verebikrsin dediler verdim göre bakalım yatcakmiilk çekim banka havalesimi papara oluyormu kardeş
Yok canliya sordum hangi banka dedi yapikrdi dedim bkiyem 280di 100 dusurduler cekim verebikrsin dediler verdim göre bakalım yatcakmi
Yatarsa solerim reisGelirse çekim yaz yaz dostum
Bakiyeni düşürdüler ise verirler site yeni olduğu için karalanmasını istemezlerÇevrim yaptım çekimi sabah 10dan sonra vermemi söylediler verirler mi acaba