- 2,283
- 625
- 113
Dikkat edin tutturmasınlar aman diyim
Düşürdüler bakiyeyiBakiyeni düşürdüler ise verirler site yeni olduğu için karalanmasını istemezler
Dün cekim verdim iptal oldu yarın saat 10 cekim verin dediler cekim verdim bakalimÇevrim yaptım çekimi sabah 10dan sonra vermemi söylediler verirler mi acaba
İkisi için de oluyor sanırım papara da belge istiyorlarilk çekim banka havalesimi papara oluyormu kardeş
Cekim talebi verdim 1 saati geçti hala bekliyorgeldimi kardeşim paran
Yatirirlar benim de bakiyeyi düştüler halen ama para olarak yuklemedilerCekim talebi verdim 1 saati geçti hala bekliyor
Beyler bu site ödeme falan yapamdi bilginize cekim. Iptal oldu bakiyemi sifirladialr kimlik bilginiz tutmuyormus dediler yani bunlarlardan bir si kim olmazgeldimi kardeşim paran
Ödeme alan var benimki de isleme alindi havale ile vermistimBeyler bu site ödeme falan yapamdi bilginize cekim. Iptal oldu bakiyemi sifirladialr kimlik bilginiz tutmuyormus dediler yani bunlarlardan bir si kim olmaz
Ödemezler bilgilerin yanlış diyecekÇekim işleme alındı bakalım odiycekler mi
Kolpaci bunlar yatirmadilar aynı şeyi bana da yaptılar kimlik bilgileri yanlis dediler bakiye sifirladialr yavsaklarYalan erteliyorlar ne yaptıkları belli degil