Bizim iptal oldu bakiye sifirlandi resim at bakimBEYLER TUTBULBET ÇEKİMİ HESABIMA GÖNDERDİ HABERİNİZ OLSUN ÇEKİMİ VERDİLER.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bizim iptal oldu bakiye sifirlandi resim at bakimBEYLER TUTBULBET ÇEKİMİ HESABIMA GÖNDERDİ HABERİNİZ OLSUN ÇEKİMİ VERDİLER.
İnanmayın sakın bu adamlara yeni üye belli ki dalavere var. Bu siteyle işiniz olmasın ben üye olmadım olmam daBEYLER TUTBULBET ÇEKİMİ HESABIMA GÖNDERDİ HABERİNİZ OLSUN ÇEKİMİ VERDİLER.
Bosverin arkadaşlar benimkini de yatirmadilar yükleme yapmayın şansınızı deneyin almak için ama yükleme yapmayın ben daha önce resim canlı destek konuşma ekran görüntüsünü attimBEYLER TUTBULBET ÇEKİMİ HESABIMA GÖNDERDİ HABERİNİZ OLSUN ÇEKİMİ VERDİLER.
Sen sitenin çalışanı mısın??Size bonus veren sitelerde suç ulan bir tane olumlu birşey diyen çıkmadı aranızda yahu cebinizden paramı çıkıyor kardeşim ne bu telaş
Hayır ben parayı çektim sen karşılamaya çalışan başka sitenin elemanı misin peki ?Sen sitenin çalışanı mısın??
KaralamayaHayır ben parayı çektim sen karşılamaya çalışan başka sitenin elemanı misin peki ?
Dostum yanlış anlama ama buradaki diğer arkadaşlarında inanması için ekran görüntüsü atarmısın çektiğine dairHayır ben parayı çektim sen karşılamaya çalışan başka sitenin elemanı misin peki ?
Buyur kralDostum yanlış anlama ama buradaki diğer arkadaşlarında inanması için ekran görüntüsü atarmısın çektiğine dair