- 9,652
- 2,226
- 113
aldık sağol korhankaya
Ben aldım sağol kardeşimArkadaslar tuttur , telefon ve mail ini guncellediginde tekrardan 3 tl promokod veriyor bilginize arz/rica olunur..(defalarca 3 tl aldim demeyin sanirim yeni bu ben aldim kaybettim )
sen dilediğin gibi konu açabilirsin dostum gerekirse biz mudahale ederiz yanlış açtın vs diyeSayin mod boyle saygisiz adamlari tuttugunuz surece biz nasil kendimize guvenip konu acacagiz?? Ayiptir yahu..beyler degilde bu saygisiz velete hitap etmeniz gerekirdi...insanlar forumda bu tipler yuzunden konu acmaya korkuyor...
neye gülüyorsun dostum bende tam olarak anlamadım neye güldüğünüSADECE GÜLÜYORUM ŞUAN
Eyvallah shellac uzun sure sonra seni gormek guzl.teskkurederim.allah sabir versin tum yoneticileresen dilediğin gibi konu açabilirsin dostum gerekirse biz mudahale ederiz yanlış açtın vs diye
neye gülüyorsun dostum bende tam olarak anlamadım neye güldüğünü
Bende yeşil var ve tıklanmıyor seçenekler. Nasıl tekrar güncelledin.?güncelledim tekrardan bu sefer sms geldi teşekkürler
Bende yeşil var ve tıklanmıyor seçenekler. Nasıl tekrar güncelledin.?güncelledim tekrardan bu sefer sms geldi teşekkürler
Parantez içi yazdığı defalarca ile başlayan cümleye güldüm neden art niyet anladınız onu anlamadım ben de konu için teşekkürler elbette ama bu hayatta gülmek lazım şu kısacık ömürde üzülecek kadar vaktim yoksen dilediğin gibi konu açabilirsin dostum gerekirse biz mudahale ederiz yanlış açtın vs diye
neye gülüyorsun dostum bende tam olarak anlamadım neye güldüğünü
Epostanı ve en son telini Guncelleme promosyon kodu geliyor paylasan arkadasımız tsklerBende yeşil var ve tıklanmıyor seçenekler. Nasıl tekrar güncelledin.?
Paylaşan arkadaşa teşekkürler
Haklısın dost elbet gülücez ama konu içinde açıklama yapmadan sadece gülüyorum şuan dediğine anlam içeremedik, bir birimizi kırıp dökmeden her türlü bilgi alışverişi güzeldir dostParantez içi yazdığı defalarca ile başlayan cümleye güldüm neden art niyet anladınız onu anlamadım ben de konu için teşekkürler elbette ama bu hayatta gülmek lazım şu kısacık ömürde üzülecek kadar vaktim yok
Duygu kasmana gerek yok.kapat yuruParantez içi yazdığı defalarca ile başlayan cümleye güldüm neden art niyet anladınız onu anlamadım ben de konu için teşekkürler elbette ama bu hayatta gülmek lazım şu kısacık ömürde üzülecek kadar vaktim yok
Hic insan iliskin olmadimi???? Ilk tepki verdigimde soylesende uzamasa olmazmiydi???? Bence art niyetliydin ama sadece benden degil cevredende tepki gelince kivirdin...cok belli ama susuyorum herneyse..artik eyvallah.nediyem bu aciklamandan sonra...sende haklisin...kusura bakma iyi forumlar..Parantez içi yazdığı defalarca ile başlayan cümleye güldüm neden art niyet anladınız onu anlamadım ben de konu için teşekkürler elbette ama bu hayatta gülmek lazım şu kısacık ömürde üzülecek kadar vaktim yok
Yavaş dağıt3 lira ile bilet aldım. 1 m çıkarsa 100 kişiye 1000 lira 100 bin çıkarsa 10 kişiye 1000 lira dagitacagim.
Bilet No 673624