- 3,948
- 1,395
- 113
Bildirim geldi heyecanlardirdin kardesBUNLAR KOD VERMIYOR MU ARTIK
Bildirim geldi heyecanlardirdin kardesBUNLAR KOD VERMIYOR MU ARTIK
bilerek yaptım sıkıldım forma heyecan gelsin dedimBildirim geldi heyecanlardirdin kardes
Küfür yiyeceksin ama hazırlıklı olbilerek yaptım sıkıldım forma heyecan gelsin dedim
edenin ... küfür etmem ettirmemde ... buna küfür edenin aklında v karakterınde sıkıntı vrdırKüfür yiyeceksin ama hazırlıklı ol
Sence sende sikinti yok yani peki o zamanedenin ... küfür etmem ettirmemde ... buna küfür edenin aklında v karakterınde sıkıntı vrdır
Forum adabına uy o zaman illa yazacaksın güncel konu aç muhabbet et böyle insanların duyguları yasa beklentileri üzerinde heyecan aranmaz.edenin ... küfür etmem ettirmemde ... buna küfür edenin aklında v karakterınde sıkıntı vrdır
arkadasım macmı var ... 3 tl yı 3000 mı ypacagız.ve yenı kod yokmu dıye sordum dıkkt edersenForum adabına uy o zaman illa yazacaksın güncel konu aç muhabbet et böyle insanların duyguları yasa beklentileri üzerinde heyecan aranmaz.
Haklısın ama gereksız bırı ıcın engeel yeme boşverkufur hıc huyum degıldır tarzımda ama şu arkadası karsımda olsa elımden kımse alamazz