- 1,695
- 396
- 83
YENITUTTUR yazın 3 tl yukleniyor
teşekkürlerYENITUTTUR yazın 3 tl yukleniyor
Ben daha ilk defa denedim bende olmuyorGeçen hafta gfb1907 haber vermişti 14 kasım günü promod bölümünden ilk kupon yazdım öyle verdi bu haftaTuttur yazdım sayfayı yeniledim hesaba geçti yani tahminen aradan 1 hafta geçmesi lazım dün denemiştim yoktu
YENITUTUR YAZ ARKADASIMBen daha ilk defa denedim bende olmuyor
Saĝolasin valla kardesim oldu bunda ne kadar miktarda para çekebiliyoruzYENITUTUR YAZ ARKADASIM
Saĝolasin valla kardesim oldu bunda ne kadar miktarda para çekebiliyoruz
sınır yokSaĝolasin valla kardesim oldu bunda ne kadar miktarda para çekebiliyoruz
Sana ozel kardesim o sana ozel msj atmislar milleti bosuna uye yapma ben canli destege sordum msjla ozel davet ettikleri kisiler icin gecerliymisKonu açmayı bulamadım bunu gören birisi konu açsın size zahmet arkadaşlar gorsun faydalanan olur herkese eklenmiş galiba Ekli dosyayı görüntüle 44470
Daha önce yatırımı olan herkese eklenmiş kardeşim yatırım çevrim şart yok max 250 çekim yatırımı olan baksın eklenmişSana ozel kardesim o sana ozel msj atmislar milleti bosuna uye yapma ben canli destege sordum msjla ozel davet ettikleri kisiler icin gecerliymis
Pro kismi yok bende
Yazdim gecersiz kod diyor
Her sey iyibguzelde kardesim kazanilan kuponu hemen hesaba gecirseler daha guzel olacakta 50.dakikada 3kupon yaptimben son macimda 50.dakikada geldi taaa mac bittikten sonra hesaba gecti bunada şukur.
Eyw kardesimYENITUTTUR yazın 3 tl yukleniyor
2. yarı 4 gol olduBaşka zaman olsa ilk yarı 5 atarsın
Ekli dosyayı görüntüle 44526
3 liraya kupon yaptim 17 veriyor min cekim kac tutturda2. yarı 4 gol oldu
10 yada 20 olması lazım reis3 liraya kupon yaptim 17 veriyor min cekim kac tutturda