Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Tv / Film - Dizi Tavsiye

dizzy17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,604
765
113
hepimiz kumarın ıcındeyız oyle yada boyle hayatımız bununla geciyor.. bu kapsamda hepinize kafanızı dağıtıcak tavsiye edebilcegim harika bir dizi var emin olun su an izlemeye basladıgınızda sabaha kadar ızlemeye devam edıceksiniz tam bizi anlatan bi film icinizde izleyenler varsa demek istedigimi anlıcaktir..

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,324
6,502
113

ft7474

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
856
400
63
prison break derim dizi olarak tek geçerim bu dizi eleştiriye de açık değil.

dizzy17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,604
765
113
prison break derim dizi olarak tek geçerim bu dizi eleştiriye de açık değil.

dogrudur o anlamda degılde bahsın kumarın ruletın ıcınden geldıgımız ıcın bu fılm bızım tarzımız.d yoksa dedıgın gıbı bu dızı dunya lıstesıne bıle gırmez ama konusu harıka..

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,324
6,502
113
disneyde var ben orda gormustum gecen sene sonra ızlemıstım harıka valla bak bossan kesın ızle.d
Bu akşam takilirsam sabah işe gidemeyiz yarın akşam erkenden başlayalım bakalım hoşuma gitmezse zaman kayıp bonusunu senden alırım ama 🤣 🤣

dizzy17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,604
765
113
Bu akşam takilirsam sabah işe gidemeyiz yarın akşam erkenden başlayalım bakalım hoşuma gitmezse zaman kayıp bonusunu senden alırım ama 🤣 🤣

benden sana yuzde 30 zaman kayıp bonusu ama 1.bolumden cıkma cunkı fılm 2.bolum sonu ve 3.bolumde aksıyon baslıyor

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,324
6,502
113