Reis bunun Türkçe dublaj yok mu ben mi bulamıyorum
altyazili diye biliyorum usta ama adamlarin sesinden daha zevkli zatenn ) korece konuşuyorlar )
Reis bunun Türkçe dublaj yok mu ben mi bulamıyorum
Yok mu Türkçe dublaj olan yer can sıkıntısı bastı Netflix üyelikte bitmiş para yok onu da alamiyoruz güzel bir film lazımaltyazili diye biliyorum usta ama adamlarin sesinden daha zevkli zatenn ) korece konuşuyorlar )
The walking dead ,Yok mu Türkçe dublaj olan yer can sıkıntısı bastı Netflix üyelikte bitmiş para yok onu da alamiyoruz güzel bir film lazım
Bnde yabanci dizi olarak sadece bunu izledim ve bazen gypunde 8 10 bolum izliyordum ve bigun geldi son bolumu izledim ne yazikki bitti.ama ucu acik birakilmisti devam edecegini tahmin etmistimprison break derim dizi olarak tek geçerim bu dizi eleştiriye de açık değil.
Imat boxta varBergen filmini ilk çıktığı zaman izlemiştik ama gece gece nedense izleyesim geldi yine izlicemiz bir link vs varmı acaba
Uyku da yok Netflix son zamanlarda tamamen hayal kırıklıktıgı oldu benim için son bir şans verıp izleyeyim aklımdaydı bu diziberlin guzel dızı olmus
Son bir sans vereceksen netflixe, dexter izleUyku da yok Netflix son zamanlarda tamamen hayal kırıklıktıgı oldu benim için son bir şans verıp izleyeyim aklımdaydı bu dizi
Dexter yok bu platformda ona yakın dahmer var dost hem de gerçek hayattanSon bir sans vereceksen netflixe, dexter izle
Berlin in Berlin miberlin guzel dızı olmus
İzledim dostum ya baya basarili ama flasback olayi biraz sıkıcı oluyor hikayeden dolayi. Surekli bi gecmis..Dexter yok bu platformda ona yakın dahmer var dost hem de gerçek hayattan
yok ustad la casanın devamı olan berlınBerlin in Berlin mi
İnsanların zevkleri o kadar farklı ki. Başkasına çok güzel gelen birşey diğerine çile gibi gelebiliyorhepimiz kumarın ıcındeyız oyle yada boyle hayatımız bununla geciyor.. bu kapsamda hepinize kafanızı dağıtıcak tavsiye edebilcegim harika bir dizi var emin olun su an izlemeye basladıgınızda sabaha kadar ızlemeye devam edıceksiniz tam bizi anlatan bi film icinizde izleyenler varsa demek istedigimi anlıcaktir..
Bilim kurgu bilmiyorum ama guzel diziler var yabancı istersenNetflixte bulunan bilim kurgu dizisi onerisi yapabilir misiniz bayram boyu izleyelim