- 2,489
- 1,124
- 113
3 dakıka surmuyr sen bılırsın hızlı ılerlıyorBu sırayı bekliyeceme 50 yatırırım bi siteye gelirse çekerim daha iyi 🤣
3 dakıka surmuyr sen bılırsın hızlı ılerlıyorBu sırayı bekliyeceme 50 yatırırım bi siteye gelirse çekerim daha iyi 🤣
Yatırımdan sonra call center aradımı senı1 dakika sürdü çok beyendindim
Maşallah tebriklerSitede totalde 900 çektim. Bundan sonra bu siteden devam büyük rakamlara çıkamıyoruz max 2 3 k çeksek onda çökmezler herhalde .
Çekim ver zaten ariyo çekim ver sonra yatrim yapYatırımdan sonra call center aradımı senı
Kaç dkda aradı seni bin tane numara arıyor ne bilcez o site olduğunu açmıyorum ben geneldeÇekim ver zaten ariyo çekim ver sonra yatrim yap
2 DK DA odedıNe oldu dost son durum yatırdımı sıte paranı ?
Beni 5 dk içinde aradılar yatırımınızı onaylattiriyorum dedi 2 dk da geçti para2 DK DA odedı
arama yapılmadı
Nasıl yaptın çekim olusturup 50 TL'yi mi yatircaz call center 11:00 19.00 arası arar diyor
Dost bugün üye oldum site başladı aramaya bugün sadece 2 defa aradı engelledimDesteğe bağlandık bekliyoruz dost Teşekkürler
Ödediler miBen açılışı yaptım hoşgeldin bonusu alıp çevrimi tamamladım 2500 çekim verdim 300 içerde bıraktım bakalım ödeyecekler mi