- 9,042
- 10,628
- 113
Beyler iyi akşamlar. Ücretsiz izin parası yattı bizim arkadaşlara ama bana yatmadı. 170 i aradım. Paranız yatmış diyor. Halkbankasina arıyorum para felan yok diyor. Kime inanancam ne yapacam? Başına başka gelen var mı?
hemen gecmıyor bazen hesaba 1-2 gune gecer hesabına para. işsizlik maaşı aldıgım zaman ptt'ye gitmemiştim hesabıma yatırmıslardı 4gun surmustuBeyler iyi akşamlar. Ücretsiz izin parası yattı bizim arkadaşlara ama bana yatmadı. 170 i aradım. Paranız yatmış diyor. Halkbankasina arıyorum para felan yok diyor. Kime inanancam ne yapacam? Başına başka gelen var mı?
DAHA GELME DERKEN CIKIS MI YANIBendede covid negatif cikti .ama isyerinden daha ise gelme dediler. Covid testi yaptirdigim icin. Hem kendileri yap dedi sonrada gelme dedilerEkli dosyayı görüntüle 68628
Tüm mağazadaki arkadaşlara geçmiş bir tek bana geçmemiş.hemen gecmıyor bazen hesaba 1-2 gune gecer hesabına para. işsizlik maaşı aldıgım zaman ptt'ye gitmemiştim hesabıma yatırmıslardı 4gun surmustu
Ver o zaman 550 tl bana ?Geçse nolcak verceği 554lira para
Valla gorusemedim daha. Daha gelmene gerek yok dedi vardiye amiri. Fabrika kimsenn test yapmasini isteniyomusDAHA GELME DERKEN CIKIS MI YANI
BLKI VARDIYAYA GECMISLERDIR.İŞİNE SAHIP CIK ARKADASIM ORTALIK BITIKValla gorusemedim daha. Daha gelmene gerek yok dedi vardiye amiri. Fabrika kimsenn test yapmasini isteniyomus
1-2 gun daha bekle gecer bence kardesımTüm mağazadaki arkadaşlara geçmiş bir tek bana geçmemiş.
550 TL azmı abuzettin ?Geçse nolcak verceği 554lira para
Önce 1170'lira vereceğiz deyipte insanlarla dalga geçer gibi 554 yatırırsan az tabikide550 TL azmı abuzettin ?
O 1 ay çalışmazsan yatıyor.Önce 1170'lira vereceğiz deyipte insanlarla dalga geçer gibi 554 yatırırsan az tabikide
kardeşim 3 gün önce aldı, fakat 15-20 gün önceden beri e-devlette görünüyordu. görünmüyorsa ya kabul edilmemiştir yada başvurmamıştırBeyler bu kısa calış ödenekleri yatan oldu mu ? bizim şikret başvurdu 1 bucuk ay önce onaylandı dediler ama 1bucuk aydır ne gelen var ne giden para felan geldiği yok, cıktı olarakda gözükmüyor ama şirket cıktı diyor
nakdi ücret desteği ile ilgili kanun 17.04.2020 tarihinde çıktı ve ayın 17'si dahil olmak üzere: 14 gün x 39,24 = 549,36 - 4,17(damga vergisi) = 545,19 tl ödenek verildi. nisan ayının kalan 16 günü dahil edilmedi. ödenek iptal edilmezse haziran ayının başlarında 1163,26 tl ödenek verilecektir. Mart ayında çıkan insanların suçu nedir millet bu 550 lira ile ne yapcak bayrammı faturamıO 1 ay çalışmazsan yatıyor.
Haklısın bro ben kısa calısma ödeneği aldım 1896 tl yattı ilaç gibi geldi 3 gün öncenakdi ücret desteği ile ilgili kanun 17.04.2020 tarihinde çıktı ve ayın 17'si dahil olmak üzere: 14 gün x 39,24 = 549,36 - 4,17(damga vergisi) = 545,19 tl ödenek verildi. nisan ayının kalan 16 günü dahil edilmedi. ödenek iptal edilmezse haziran ayının başlarında 1163,26 tl ödenek verilecektir. Mart ayında çıkan insanların suçu nedir millet bu 550 lira ile ne yapcak bayrammı faturamı
Bende öyle düşünüyorum valla reis, şirket başvurduk onaylandı ayagı yapıyor ama öyle olsa e devlette gözükür veya işkur söylerdikardeşim 3 gün önce aldı, fakat 15-20 gün önceden beri e-devlette görünüyordu. görünmüyorsa ya kabul edilmemiştir yada başvurmamıştır