- 1,280
- 857
- 113
Atletico yaz geç
Real gol atsın sampiyon gibi sevinsin bence fark cok fazlaReal bu oyunla final falan oynamaz, Leipzig ezdi 2 maçta da reali, izleyen bilir
City çok başka oldu son 4 sende reis Real bu sene çok verimli futbol oynamıyor bakalım nasıl sonuçlar olacak tabi 1 kırmızı 1 penaltı her şeyi değiştirebilir futboldaCity real eşleşti.
Iki takim arasındaki farkı tüm dünyanın görecek olmasından ötürü memnunum.
City ve liverpool dünya futbolun çok önünde
City bilardo oynuyor sanki başkan ben böyle bir saha içi yerleşim görmedim, bayıltıyorlar rakibi. Ben de merak ediyorum. Ama net sanrafor yok realde bunun ne demek olduğunu bu maçta acı bir şekilde yaşayacak real benceCity çok başka oldu son 4 sende reis Real bu sene çok verimli futbol oynamıyor bakalım nasıl sonuçlar olacak tabi 1 kırmızı 1 penaltı her şeyi değiştirebilir futbolda
City iç sahada yenilmiyor Real 9 numara olmadan çok eksik gibi Arda Güler oynar mı acaba maçtaCity bilardo oynuyor sanki başkan ben böyle bir saha içi yerleşim görmedim, bayıltıyorlar rakibi. Ben de merak ediyorum. Ama net sanrafor yok realde bunun ne demek olduğunu bu maçta acı bir şekilde yaşayacak real bence
tamda sampiyonlar ligi maçları olmuş çok zevklı ızlenır bu maçlar
fnali sanki arsenal ve real oynayacak gibi ama bakalım ☺ benım tahminim
Başından beri favorim cty di
Burdada yazmışım zatenBen kupayı cty alır diyorum finalde en fazla Real yada bayernle oynar
Şu listede bide GS olaydı iyiydi