- 2,404
- 6,670
- 113
Dostlar dikkat eden var mı istatistik şutlarını sürekli eksik sayıyor uefa turnuva başladığından beri. Almanya son dakika çizgiden çıkardı o bile sayılmadı. Kurallar çok net fakat hep aynı şeyi yapıyorlar.
Cizgiden cikan sayilmiyorki dost. Gol direk yada kaleci kurtarışi lazimDostlar dikkat eden var mı istatistik şutlarını sürekli eksik sayıyor uefa turnuva başladığından beri. Almanya son dakika çizgiden çıkardı o bile sayılmadı. Kurallar çok net fakat hep aynı şeyi yapıyorlar.
dost hayatım istatistik bahsi ile geçti çizgiden çıkanlar sayılıyorCizgiden cikan sayilmiyorki dost. Gol direk yada kaleci kurtarışi lazim
yemin ederim normal şut bile saymadılar. hayatım istatistik bahsi,, hataları yüzünden bu ay 300k olduken büyük mafya federasyonlardır zaten dost bilmiyor mu uefa sitelerin resmi siteyi baz aldığını İstedikleri gibi yön veriyorlar
UEFA - Şikeyemin ederim normal şut bile saymadılar. hayatım istatistik bahsi hataları yüzünden bu ay 300k olduk
Direk isabetsiz sut olarak sayiliyorCizgiden cikan sayilmiyorki dost. Gol direk yada kaleci kurtarışi lazim
Dost direkde isabetli sutdan sayilmiyormusCizgiden cikan sayilmiyorki dost. Gol direk yada kaleci kurtarışi lazim
Hadi direği anlimda boş kaleyi neden saymazlrkiKurallar şöyle bir sütun isabetli sayılabilmesi için boş kaleye atılmaması gerek kalecinin kale içinde olması şart direkler isabetli sayilmaz
dost de bruyne kaleye vurdu normal şut bile saymadılar 😁Kurallar şöyle bir sütun isabetli sayılabilmesi için boş kaleye atılmaması gerek kalecinin kale içinde olması şart direkler isabetli sayilmaz
Onu bende bilmiyorum o suttu saymadilwr hata vardost de bruyne kaleye vurdu normal şut bile saymadılar 😁
Kardeş o dediğin isabetli şut değil kurtarış açıklamasıKurallar şöyle bir sütun isabetli sayılabilmesi için boş kaleye atılmaması gerek kalecinin kale içinde olması şart direkler isabetli sayilmaz