- 26,280
- 11,351
- 113
İnşallah başarılı oluruz dörde bölünüyor😅😅😅😅😅😅
Hedef gelsin bu 4 luye bir iki kaç seçmesini ve onada 1 k vurucam geleni bende dahil olarak 5 e bolcez alın buda Bonus dostlar abiler 🌟@Nevalcura @Muroo1988 keskşn dayı birde
Dost bu para muhabbetini çok fazla dile getirme banlqnırsın benden demesi sen konuyu takip yap zaten adam paylaşırsa paylaşır göze batıyor böyle diyince ban atar moderatörler hiç anlayamazsın valla benden demesi bi kardeş uyarısıİnşallah başarılı oluruz dörde bölünüyor😅😅😅😅😅😅
Kazan da gerisi hallolur dostArkadaşlar bu işler nasıl gider bilmem Allah vere kazanalimda inanki size paylastirmasi dert değil
Cansın dost bizi düşünmen yeterliHedef gelsin bu 4 luye bir iki kaç seçmesini ve onada 1 k vurucam geleni bende dahil olarak 5 e bolcez alın buda Bonus dostlar abiler 🌟
Sen hedefine ulaşmaya bak dost bunlar hallolurHedef gelsin bu 4 luye bir iki kaç seçmesini ve onada 1 k vurucam geleni bende dahil olarak 5 e bolcez alın buda Bonus dostlar abiler 🌟
İnşallah Kral yemin ediyorum direkt benzinliğe gideceğim kupon gelir gelmez sigara almayaHedef gelsin bu 4 luye bir iki kaç seçmesini ve onada 1 k vurucam geleni bende dahil olarak 5 e bolcez alın buda Bonus dostlar abiler 🌟
😂😂İnşallah Kral yemin ediyorum direkt benzinliğe gideceğim kupon gelir gelmez sigara almaya
🤣🤣🤣🤣İnşallah Kral yemin ediyorum direkt benzinliğe gideceğim kupon gelir gelmez sigara almaya
Öyle deme başım dönüyor sigarasizliktan 😂😂😂Daha zaman varsa bi sigara kahve molası yapalım diyorum 😂😂
Sana şimdi bi sigara tarifi verirdim de polis basar evi hiç girmeyek sen kahveden devam dostBari Türk kahvesi yapayım da bir tane sigarasızlığımızı teselli etsin
Takvim yaprağına çay sar yak onu azda olsa dayanırsın arada bi çaydan sıkıldığında nane koy yak 😂😂Sana şimdi bi sigara tarifi verirdim de polis basar evi hiç girmeyek sen kahveden devam dost
😂😂😂😂😂Takvim yaprağına çay sar yak onu azda olsa dayanırsın arada bi çaydan sıkıldığında nane koy yak 😂😂