- 100
- 208
- 43
İlk maç şans bizimle olsun( hedefe ulaşıldığı taktirde 2.5 K 5 kişiye adminler tarafından inşallah pay edilecektir )
Ekli dosyalar
-
146.9 KB Görüntüleme: 63
Bol sansİlk maç şans bizimle olsun( hedefe ulaşıldığı taktirde 2.5 K 5 kişiye adminler tarafından inşallah pay edilecektir )
Bol şans dostBol sans
Teşekkürler dost normalde kupon göstermem ters totem yapasim geldiBol sans
Ben uyuycam yoksa sabaha kdr katilirdim ama sabah is var.umarim hedefe ulasirsinTeşekkürler dost normalde kupon göstermem ters totem yapasim geldi
Bol şansİlk maç şans bizimle olsun( hedefe ulaşıldığı taktirde 2.5 K 5 kişiye adminler tarafından inşallah pay edilecektir )
İyi dilekleriniz yeterli kalbinize göre 🙏 umarım ulaşırız ve ödül nasip ilurBen uyuycam yoksa sabaha kdr katilirdim ama sabah is var.umarim hedefe ulasirsin
Bol şansİlk maç şans bizimle olsun( hedefe ulaşıldığı taktirde 2.5 K 5 kişiye adminler tarafından inşallah pay edilecektir )
Yeterli gelsin hedef sayısı verdikçe çoğalırBol şans dost ödül için tşk 😀😀😀
Takip ediyim can sıkıntısından diyom ama hiç bildiğim bişi değil bu şey futbol olsa seve seve ederdim dost şansın bol olsun inşallah gelirİlk maç şans bizimle olsun( hedefe ulaşıldığı taktirde 2.5 K 5 kişiye adminler tarafından inşallah pay edilecektir )