- 13,285
- 5,181
- 113
Domates biber ekiyorlarSahada ne yapıyorlar anlamış değilim dk 85 getireceğiz o golü
Domates biber ekiyorlarSahada ne yapıyorlar anlamış değilim dk 85 getireceğiz o golü
Aynen inşallah tutmaz hiç bir kuponlarıLan boşa takip ediyosunuz bunun öyle huyları yok kimseyi görmez rolling de bile dağıtım yapmadığını görmüştüm bide kıl bi tip umarım kazanamaz
Zararı çoktur belki site kazanacağına bu arkadaş kazansın site kazansa daha mi iyiLan boşa takip ediyosunuz bunun öyle huyları yok kimseyi görmez rolling de bile dağıtım yapmadığını görmüştüm bide kıl bi tip umarım kazanamaz
Valla ister kazansın ister kaybetsin bro umrumda değil inan. Ben fikrimi söyledim. Hem geçen diyodu bi sistem kurdum günlük 20k geliyor ona koymaz 🤣🤣Zararı çoktur belki site kazanacağına bu arkadaş kazansın site kazansa daha mi iyi
Günlük 20 k nasıl gelir inanma reisValla ister kazansın ister kaybetsin bro umrumda değil inan. Ben fikrimi söyledim. Hem geçen diyodu bi sistem kurdum günlük 20k geliyor ona koymaz 🤣🤣
Sence innmış gibi miyim kralBunun hangi sitede oynadığını biliyorum ve siteye yüksek mik
Günlük 20 k nasıl gelir inanma reis