- 23,462
- 9,084
- 113
Keyfine bak dost en güzelini yapmışsın kumarda hata yapan kaybederhangi site olursa olsun -3850 bakıye varken girip yatırmam kendı hataları surelerı yanlıs acıp mılletın paraları ındırırken ıade ettıler mı ben ıade edeyım ?
Keyfine bak dost en güzelini yapmışsın kumarda hata yapan kaybederhangi site olursa olsun -3850 bakıye varken girip yatırmam kendı hataları surelerı yanlıs acıp mılletın paraları ındırırken ıade ettıler mı ben ıade edeyım ?
Reis o nasıl oluyor öyle - 38050 felanhangi site olursa olsun -3850 bakıye varken girip yatırmam kendı hataları surelerı yanlıs acıp mılletın paraları ındırırken ıade ettıler mı ben ıade edeyım ?
site kaybeden kuponu kazandı yapıyor bende cekıyorum sonra tekrar kaybettı yapıyorlar ama para coktan gelmıstıReis o nasıl oluyor öyle - 38050 felan
vbet severim ama yapacak birşey yok.site kaybeden kuponu kazandı yapıyor bende cekıyorum sonra tekrar kaybettı yapıyorlar ama para coktan gelmıstı
geldi sapladıdk 3850 canlıya 0 layın dedım 0 lamadılar acarım yenı bı hesapvbet severim ama yapacak birşey yok.
süre olarak çok sıkıntıları var. Basket mesela maç 7,50 süre var. vbette 6,30 gösteriyor. Kafa karıştıyor. çekim geldiyse devam
Ulan helal olsungeldi sapladıdk 3850 canlıya 0 layın dedım 0 lamadılar acarım yenı bı hesap
Benimde vbet de başıma.geldi ekşi 1900 olmuştu sin sn basketi sildiler. Para yatırmam bakiyem i duzeltin dedim.benkm.sucum değil dedim 1 saat sonra düzeldi.hangi site olursa olsun -3850 bakıye varken girip yatırmam kendı hataları surelerı yanlıs acıp mılletın paraları ındırırken ıade ettıler mı ben ıade edeyım ?
gülerim buna actım bıle cekım bıle yaptımYeni hesap açarsan IP adresile ile bulurlar o parayı sana bırakmaz çizimde öyle oldu
benımkını duzeltmedıler bende yenı hesap actımBenimde vbet de başıma.geldi ekşi 1900 olmuştu sin sn basketi sildiler. Para yatırmam bakiyem i duzeltin dedim.benkm.sucum değil dedim 1 saat sonra düzeldi.
Az para değil seninki 4 kbenımkını duzeltmedıler bende yenı hesap actım