- 6,247
- 6,431
- 113
İnsanlara saygılı ol da sende saygı görGeçirdik tadicle
İnsanlara saygılı ol da sende saygı görGeçirdik tadicle
Kral başka takımların sesi genellikle bu febelilerden çıktığı için öyle söylüyor boşver aldırmaSaygısızlığı konuyu açan yapmış siz baskasini yasakliyosunuz Samsun'a geçireceğiz yazmış samsunlu biri çıkıp anasını sovse bunun samsunluyu banlarsiniz
İlk yarı. 0-1 maç sonucu. 2-1Samsun tarafı çok tatava yaptı ezer geçeriz tüm Fenerbahçe li dostlara selam olsun Samsun’a geçireceğiz sesi başka takımdan çıkacak
Yapıyor fener bu sporuGeçirdik tadicle
Bol şanslar başkanımyılların mücadelesi abi
Net ofsayit,golü yedik ama iptal olsada samsun her an atabilir gene,,ikiyi bulmamız sartTadic ses ver sessss
Sana daha ağır konuşurdum da daha önceki muhabbettmze saygımdan söylemiyorum sadece şunu söylemek istiyorum bu kadar koyuyordunz madem evinzde 3 yerken nerdeydinzSamsunda koyuyoruz ses pensinvanyadan geliyor ses kes izle
Kafana göre konuş hakkını alırsın rahatına bak sen kimin nasıl nerelere geldiğini fizan biliyor uzatırsan konuyu kendine edersin kes gitsinSana daha ağır konuşurdum da daha önceki muhabbettmze saygımdan söylemiyorum sadece şunu söylemek istiyorum bu kadar koyuyordunz madem evinzde 3 yerken nerdeydinz
Reıs adam fener harıc her takımı ıceren hakaretler edıyo mıllet laf demesınde napsınKonuda tartışma olmasın beyler..