- 7,734
- 4,148
- 113
30 yıllık GS sempatizanı olarak söylüyorum, Kopenhag United 'a benzemez.ayagina gelmisken fırsatı kaçırmaz. Muhtemelen diyorum GS açısından felaket bir sonuç cikabilir
Harbi Kumar oynadı Demı Adam tebrık edelım napalım Uefa gidiyonuz bisey olmazOkan hoca sayesinde kazandın tebrikler
bi ozur dile LaaaaVatan haini Ban
Kerem'den 10 numara olmaz bunu eşek beyni almadı bir türlü. Ben Ziyech veya Mertens bekliyordum forvet arkasında. Gitmiş Kerem'i koymuş daha kadroyu gördüğümde sövmeye başladım anladım kaybedeceğiz adamlar bir kere geldi attı. Ziyech Mertens oyuna girdi oyunun şekli değişti. Okan hoca yüzünden elendik.Harbi Kumar oynadı Demı Adam tebrık edelım napalım Uefa gidiyonuz bisey olmaz
acıklamasını Dinle Şimdi okanın Tansiyon ılacınıda Al Biz alıskınız BjkdenKerem'den 10 numara olmaz bunu eşek beyni almadı bir türlü. Ben Ziyech veya Mertens bekliyordum forvet arkasında. Gitmiş Kerem'i koymuş daha kadroyu gördüğümde sövmeye başladım anladım kaybedeceğiz adamlar bir kere geldi attı. Ziyech Mertens oyuna girdi oyunun şekli değişti. Okan hoca yüzünden elendik.
Ders almıyor hatasından hiçbir türlü. Terimden takıntılısından evlatçısından kurtulduk şimdi bu çıktı. Kerem transfer olup gitse de rahatlasak zaten Kerem de ayrı bir dünya, kale dibinde uzaya dikiyor topları.acıklamasını Dinle Şimdi okanın Tansiyon ılacınıda Al Biz alıskınız Bjkden
tebrikler başkan
Kimdenbi ozur dile Laaaa