- 10,344
- 5,541
- 113
Bu forumda suyla calismiyor. Ne kadar cok reklam o kadar insan. Ne kadar cok insan o kadar cok sponsor. Yani o yuzden anlayisli olmak lazim. Yoksa haklisiniz bence de
Warosa allenderons ahmtkrc sgpkjmr ragnarlothbrok1 Ahmet4102 ckmadrid sen myers burq271 benim hatrladklarm bunlarKardeşim buraya üye olduğum da bir başkan bir de rhodesian diye Birisi vardı ben bu forumun kaç yıllık üyesiyim chatte başkan ben rhodesian konuşurduk sadece ne gelenler ne gidenler oldu senin dediğin gibi olmuyor o işler sırf bu işi meslek haline getirmiş elemanlar var etkinlik mi var hop zıplarlar adamın 30 mesajı olur adam 5 yıllık üyeymiş gibi duygu sömürüsü yapar bu işler böyledir
Senin eski hesap neydiWarosa allenderons ahmtkrc sgpkjmr ragnarlothbrok1 Ahmet4102 ckmadrid sen myers burq271 benim hatrladklarm bunlar
Hatrlamiyorm diye bi yalan söylim kalsn ortak suan dexter isteSenin eski hesap neydi
Bol sans olsunBu son artık diyorum umarım sözümde dururum.
yaklaşık 1 ay önce 28in çekmişti..bunun 8bini borca gitti geri kalanı son bir ayda bahse gitti kaybettim..Daha düne kadar paparamda 1500 tl vardı ..Şimdi Hikaye başlıyor.:
1000 tl asya bahse attım dün 4800 çektim..bugun 1000 attım kaybettim..1xbete 1000+1000 yatrdım burdan 13.500 tl çektim..sonrasında tekrar 1xbete 3500 yatrdım kaybettim iyice moralim bozuldu biraz dışarı çıktım gezdim geldim..1400 tl daha attım 1xbete ve tam 19.250 tl daha çektimm.
Bir aydır ulan nasıl kaybettm 20 bin tl diye kafayı yemek üzereyken bugun toplam zararı çıkardım kara geçtim totalde bugun 30bin tl çekim yaptım..Çekimlerimi yaklaşık 20 dk da ödeyen @1xBet Destek sitesine teşekkür ediyorum..5 yıldır aktif ve yüksek oynadığım tek sitedir..Kalite asla Tesadüf değil beyler..Risk birimi cart birimi yok, rulette sayı oynamıcan ,bölge oynucan sıfıra basmıcan,rulet oynarken sağ el ile oynucan gibi salak betco kurallarıda yok..İnanın öder mi ödemez mi diye düşüncem bile olmadı ve şuan çekm dahi geldi tekrardan teşekkürler @1xBet Destek
Bu iyi ders oldu bana bir ayda 20bin kaybedince psikolojik olarak çökmüştüm.
lütfen dm atmayın.
Ekli dosyayı görüntüle 69113 Ekli dosyayı görüntüle 69114
5 kişiye 20 tl jeton verebilirm. @Shellac
Ben yapacağım dost bu forumda etkinlikleri ben yaparım ben bitiririm sabırla beklemede kalGüzel bir etkinlik olsa keşke ihtiyaç çok bu aralar iş yok güç yok
bence bu sitenin adminlerinin sana bi ayar çekme zamanı gelmiş birader.Dur hele yamyamlar falan gelmeden çekiliş yapılır mı hiç reis katılımcı sayısı 500 falan olsun yaparız
Tamam abicim çok özür dilerim haklısın hemen banlıyorlar şimdi benibence bu sitenin adminlerinin sana bi ayar çekme zamanı gelmiş birader.
her başlıkta kaliteyi yerlere düşüren bi tip olarak dikkatimi çekiyorsun.
her şeye musallat olmadan rahat edemiyorsun sanırım.
Adımı unutma senden haber bekliyorum hatta şimdiden söyleyeyimBen yapacağım dost bu forumda etkinlikleri ben yaparım ben bitiririm sabırla beklemede kal
hiç bulaşma umutcum boşverTamam abicim çok özür dilerim haklısın hemen banlıyorlar şimdi beni
yok canım ne demek, millete salça olup banlatmak asıl senin vazifen.Tamam abicim çok özür dilerim haklısın hemen banlıyorlar şimdi beni
Ben bidahaki etkinliğimde 100 msj kurali koycam yada 250 bu ne yahu duyan geliyor.ulan forumun aktifı bizleriz duyan gelip odulu alip gidiyor biz ağzımız acik bakıyoruz.ben gorusucem onlarla bidahaki etkinligimdeTebrikler başkan
Tamam abiyok canım ne demek, millete salça olup banlatmak asıl senin vazifen.
karaktersiz karaktersiz takıl ortalıkta. yazık..