- 17,039
- 9,475
- 113
At kuponu bakalım ne kadar bastınKanka nerden biliyorsun basmadigimi 😂😂
Hepside ters secimler
At kuponu bakalım ne kadar bastınKanka nerden biliyorsun basmadigimi 😂😂
300 lira bastım kral 6 k veriyor böyle diyorsunuzda sizde oynarsiniz bu kuponu 😂😂At kuponu bakalım ne kadar bastın
Hepside ters secimler
Ne yani şimdi bizim kuponları oynamadinmi laDede gece bizim elimize verdi 9 kupon yaptık beyler tutarsa yarısını veririz bol şans herkese akşam grs
Dün oynadiklarimi paylaştım işte ilk sayfada abiNe yani şimdi bizim kuponları oynamadinmi la
Ee benimki yokki la ordaDün oynadiklarimi paylaştım işte ilk sayfada abi
@Umutks41 oynamazsan kendimi asacam@Umutks41 buna kasa basar mısın, yalvarıyorum Ekli dosyayı görüntüle 643168
Para yokki abi at oyniyalimEe benimki yokki la orda
benimkini de oynamamış terim urgan da yer aç sana zahmet@Umutks41 oynamazsan kendimi asacam
As kardeşim@Umutks41 oynamazsan kendimi asacam
Sigara var mı dostAs kardeşim
bu kupona ev araba arsa tarla basılır
Hee yeni gordum tmm oynama gelmez zatenDede gece bizim elimize verdi 9 kupon yaptık beyler tutarsa yarısını veririz bol şans herkese akşam grs
Bende para yok bro olsa kendim oynarım zaten.gecen NBA 3lu yapdim ya herru ya merru 3 maç Tekden patladı gitti 20kPara yokki abi at oyniyalim
Benimde 6 mac 1 mactan patladi 100 mac yapsak yine tekten yaticaz akBende para yok bro olsa kendim oynarım zaten.gecen NBA 3lu yapdim ya herru ya merru 3 maç Tekden patladı gitti 20k
Bu gozler.bunuda gordu orlando 116 sayida 5.50 var 117,5 ust 118,5 ust iki kupon glicek ,son 5.50 sayi atmadi 116 da kaldi ,parasini ikimde bu nedir nasil oluyor nbda son 6 dk sayi atmayan takim yoktur tarihte yoktur dune kadar ))Benimde 6 mac 1 mactan patladi 100 mac yapsak yine tekten yaticaz ak
Dayi cok cok fena şikede bende alt aldiydim ona işte 210.5 alt o da yatti akBu gozler.bunuda gordu orlando 116 sayida 5.50 var 117,5 ust 118,5 ust iki kupon glicek ,son 5.50 sayi atmadi 116 da kaldi ,parasini ikimde bu nedir nasil oluyor nbda son 6 dk sayi atmayan takim yoktur tarihte yoktur dune kadar ))