- 2,595
- 600
- 113
Tebrikler kanka
Tatlı senin borcun var mert elendi tatlı mı alırımKazanirsam jeton yerine bi tatlini yerim
A daha o var demi harbi yarın helalleselim onuTatlı senin borcun var mert elendi tatlı mı alırım
Başarılı etkinlik ve şartlarBu mesajı beğenen lerden çekiliş yapılacaktır
Mod arkadaşlardan ricam twitterda paylaşılmasın para içim foruma gelen hiç gelmesin .
Aktif üyeler kazanması adına 1.000 mesaj şartı var 1.000 mesajdan az olanlar kusura bakmasın
14:00 son
Kesene bereket umutBu mesajı beğenen lerden çekiliş yapılacaktır
Mod arkadaşlardan ricam twitterda paylaşılmasın para içim foruma gelen hiç gelmesin .
Aktif üyeler kazanması adına 1.000 mesaj şartı var 1.000 mesajdan az olanlar kusura bakmasın
Mesaj kasmaya çalışırken ben
Kurtarmıyor dostBenim kaç mesajım var
Çükümüz sağolsunKurtarmıyor dost
yanlıs sistem vara yoğa laf cambazlıgı olanla gerrcek oyuncu ve uyelere yanlış oluyo beni çıkar gerçek üyer arasında çekiliş yap adminden son 1 senedir aktif dilenci olmayan üyer arasında çekiş yapBu mesajı beğenen lerden çekiliş yapılacaktır
Anlıyorumyanlıs sistem vara yoğa laf cambazlıgı olanla gerrcek oyuncu ve uyelere yanlış oluyo beni çıkar gerçek üyer arasında çekiliş yap adminden son 1 senedir aktif dilenci olmayan üyer arasında çekiş yap
umuut parayı mı buldun laBu mesajı beğenen lerden çekiliş yapılacaktır