- 47,002
- 51,213
- 113
Taladro dmden niye yazıyon ki moruk
Sukur iyiyiz dost alıştık hayata devam konteyner kentte kalıoz bugüne sukur evlerin yapılmasını bekliyoruzİki gündür buralardayız dost. İşlerden ve gezmeden yazın uğramadım. Kışın sezonu açtık. Sen napıyon nasıl oldunuz
İi qecelerWooooon
Recep taladro hariç baştan beri takip edenlerin listisini at bana gece 12 den sonra yollarızWooooon
Adama para atacağım demişsin yazacak tabi 😀 Atacaksın çekim falan anlamaz taladroTaladro dmden niye yazıyon ki moruk
Dost gelirse ulaşırım falan yazmamışsın o yüzden sıkıntı yapma zaten gelirse çekiliş konusu acmisn oraya tunesinPara cekemiyom gece cektim diye aq konusunda zaten para vercem diye bişey yazmamışım ki
Ekli dosyayı görüntüle 389619
O hangısıErosus dostumu da kat o listeye eski dostum
Millet anlamıyo knk kupon paylaşmakta suç oldu artık zaten forumda gaddar oldum artık biz vuruyoz atıyoz millete bi bakıyom 2 gün sonra 20 50 k cekim paylasıyolar bize başıDost gelirse ulaşırım falan yazmamışsın o yüzden sıkıntı yapma zaten gelirse çekiliş konusu acmisn oraya tunesin
Aynen dost çekiliş konularında totem yapan yüksek çekimleri paysiyorlar hep bana olsun düşüncesindeler salla gitsin yaMillet anlamıyo knk kupon paylaşmakta suç oldu artık zaten forumda gaddar oldum artık biz vuruyoz atıyoz millete bi bakıyom 2 gün sonra 20 50 k cekim paylasıyolar bize başı
Gelemedik kanka. Kaç kez gelecek olduk gelemedik. Hele sen bir toparlan iyice de kunefeni yemeye gelelim nasip olursa@Marley15 hataya gelirim demistin dost sözünü unutmadım bak
🤣🤣Millet anlamıyo knk kupon paylaşmakta suç oldu artık zaten forumda gaddar oldum artık biz vuruyoz atıyoz millete bi bakıyom 2 gün sonra 20 50 k cekim paylasıyolar bize başı
Gel dost insallah her daim beklerim insallahGelemedik kanka. Kaç kez gelecek olduk gelemedik. Hele sen bir toparlan iyice de kunefeni yemeye gelelim nasip olursa