- 21,229
- 13,901
- 113
20
saol kesene bereket belkı tanısmıoruzz bugun tanısmıss oluruuz bızde sneınleBu gelirse roll biter beyler 7 de kalkcam sabah iş var ben atacağım adamlara dm atarım kimse dmden yazmasın kalbini kırarım ciddi söylüyorum kusura bakmayın tanımadığım adama para yollamam bu saatten sonra kimse cebimde sigara parası yokken sigara parası koymadı cebimize neyse uzatmıcam umarım gelir dostlarımızı görürüz
ElendikBu gelirse roll biter beyler 7 de kalkcam sabah iş var ben atacağım adamlara dm atarım kimse dmden yazmasın kalbini kırarım ciddi söylüyorum kusura bakmayın tanımadığım adama para yollamam bu saatten sonra kimse cebimde sigara parası yokken sigara parası koymadı cebimize neyse uzatmıcam umarım gelir dostlarımızı görürüz
bnde elenmıs olabılrırım kısmet artıkElendik
Dm den papara yazdık knka sağol kesene bereketBu gelirse roll biter beyler 7 de kalkcam sabah iş var ben atacağım adamlara dm atarım kimse dmden yazmasın kalbini kırarım ciddi söylüyorum kusura bakmayın tanımadığım adama para yollamam bu saatten sonra kimse cebimde sigara parası yokken sigara parası koymadı cebimize neyse uzatmıcam umarım gelir dostlarımızı görürüz