- 21,229
- 13,901
- 113
Almazlar kanka . Başka yere geç hemen annen de soylemezse bir şey olmazValidenin korona testi pozitif çıktı şimdi ben başka Bi yerde kalıyorum desem karantinaya alırlar mı yine de
Almazlar kanka . Başka yere geç hemen annen de soylemezse bir şey olmazValidenin korona testi pozitif çıktı şimdi ben başka Bi yerde kalıyorum desem karantinaya alırlar mı yine de
Çok geçmmiş olsun, ikametgahtaki herkesi alıyorlar karantinaya. Kız kardeşim de öyle karantinada kaldıValidenin korona testi pozitif çıktı şimdi ben başka Bi yerde kalıyorum desem karantinaya alırlar mı yine de
3 aşı varsa işe gidersinValidenin korona testi pozitif çıktı şimdi ben başka Bi yerde kalıyorum desem karantinaya alırlar mı yine de
Aynen alt katta nenem var orda kalıyom dicem artıkAlmazlar kanka . Başka yere geç hemen annen de soylemezse bir şey olmaz
Tez zamanda şifasını versin inşallah geçmiş olsunValidenin korona testi pozitif çıktı şimdi ben başka Bi yerde kalıyorum desem karantinaya alırlar mı yine de
2 tane, var3 aşı varsa işe gidersin
Ozaman karantina olursun2 tane, var
Arıyorlar artık ev ev gelme işi bitti temaslı yazıldıysan işe gitme2 tane, var
Bana herhangi Bi mesaj gelmedi temaslısın vs diyeArıyorlar artık ev ev gelme işi bitti temaslı yazıldıysan işe gitme
Umut oncelikle gecmis olsun.sen yanlisim yoksa gidada calisiyorsun ve cok temasli bi isin var eger sense pozitifsen bi musteriye buslastigini ondanda aliesine bulasip babasinin oldugunu dusun?kendini dusunme bu durumda cok cok 1 hafta yatarsin ama herseyden once insanlarin sagligi onemli bu acidan bakmani isterim.sende test yaptir pozitifsen sende karantinada kal kardesim hayat soz konusuAynen alt katta nenem var orda kalıyom dicem artık
Zaten benim işyeri avm nin içinde girişte hes kodu sorguluyorlar bakalım yarın Bi gidiyim orda belli olur hatta kent kart basarken de belli olurArıyorlar artık ev ev gelme işi bitti temaslı yazıldıysan işe gitme
geçmiş olsun agaVay arkadaş
Rapor almakta yok artık ızınlı sayılıyorsunZaten benim işyeri avm nin içinde girişte hes kodu sorguluyorlar bakalım yarın Bi gidiyim orda belli olur hatta kent kart basarken de belli olur
Doğru diyosun dayı da bende hiç Bi belirti yok ama yine de test yaptırmakta fayda var milletin vebaline girmeyelimUmut oncelikle gecmis olsun.sen yanlisim yoksa gidada calisiyorsun ve cok temasli bi isin var eger sense pozitifsen bi musteriye buslastigini ondanda aliesine bulasip babasinin oldugunu dusun?kendini dusunme bu durumda cok cok 1 hafta yatarsin ama herseyden once insanlarin sagligi onemli bu acidan bakmani isterim.sende test yaptir pozitifsen sende karantinada kal kardesim hayat soz konusu
Annen korona çıktığında ekip aramıştır kımden nereden aldınız bılıyormusjnuz sağlık durumunuz nasıl vs dıye soruyorlarBana herhangi Bi mesaj gelmedi temaslısın vs diye
Kardes onun bi kulucka donemi var hemen ortaya cikmaz.yaptir testini gozunu sevim hic gerek yok.en fazla 1 haftalik paran gider senin canin saoksun onemli olan buDoğru diyosun dayı da bende hiç Bi belirti yok ama yine de test yaptırmakta fayda var milletin vebaline girmeyelim
Doğru diyosun dayı da bende hiç Bi belirti yok ama yine de test yaptırmakta fayda var milletin vebaline girmeyelim
Yok kimse aramadı ki test yeni sonuçlandı yani 15 dk falan oldu enabızdan baktıkAnnen korona çıktığında ekip aramıştır kımden nereden aldınız bılıyormusjnuz sağlık durumunuz nasıl vs dıye soruyorlar