- 11,653
- 3,675
- 113
Hadi bakalım buna da bakacağız tek gözle.Bu kenarda kalsın arada bakarız pana süpriz yapıp maçı kazanıcak gibi hissettim kalan kasayı gömdüm role realden gelen parayla devam
Ekli dosyayı görüntüle 196087
Hadi bakalım buna da bakacağız tek gözle.Bu kenarda kalsın arada bakarız pana süpriz yapıp maçı kazanıcak gibi hissettim kalan kasayı gömdüm role realden gelen parayla devam
BolsanslarBu kenarda kalsın arada bakarız pana süpriz yapıp maçı kazanıcak gibi hissettim kalan kasayı gömdüm role realden gelen parayla devam
Güzel seçim reis dur açayım Pana bassın real zaten geldiBu kenarda kalsın arada bakarız pana süpriz yapıp maçı kazanıcak gibi hissettim kalan kasayı gömdüm role realden gelen parayla devam
İlk per 10 sayı geri düşüp ilk yarı 12 farka kadar çıkarmıştı. Güzel tercihBu kenarda kalsın arada bakarız pana süpriz yapıp maçı kazanıcak gibi hissettim kalan kasayı gömdüm role realden gelen parayla devam
SaplaBu kenarda kalsın arada bakarız pana süpriz yapıp maçı kazanıcak gibi hissettim kalan kasayı gömdüm role realden gelen parayla devam
Bolsans knk
Bu gelmeli dedin diye buna geçtim