- 47,002
- 51,213
- 113
Teşekkürler beyler birazdan başlarız
Ya dost voleybolda dene bi ya az miktarla🤣Roll değildi o yazma zorunluluğu yoktu kardesim Bi kere de içinizden geldiği için takip edin
Bol şanslarBol şans
Az deyilmiben para için takip ederim 1000 den aşağısı kesmez ona göre oyna
Hadi bol şans ama katılabilcekmiyim çekilişe kral mesajım yetmiyoTeşekkürler beyler birazdan başlarız
Masa teniisi çok hızlı oluyo oranlatı da çok yüksekYa dost voleybolda dene bi ya az miktarla🤣
Çekiliş yok dost ben keyfimin kahyasına göre dağıtıcam rolling buHadi bol şans ama katılabilcekmiyim çekilişe kral mesajım yetmiyo
Tabi kazanırsakÇekiliş yok dost ben keyfimin kahyasına göre dağıtıcam rolling bu
rolling kurallarında mesaj sayı sınırı yok takip edip sinerji yaratırsan kadim dostumuz seni seçebilir.Hadi bol şans ama katılabilcekmiyim çekilişe kral mesajım yetmiyo
Anlafım usta tamamdırÇekiliş yok dost ben keyfimin kahyasına göre dağıtıcam rolling bu
Oyuzden diyorum ya bende şans var yada ne yazarsak geliyorMasa teniisi çok hızlı oluyo oranlatı da çok yüksek
Eyvallahrolling kurallarında mesaj sayı sınırı yok takip edip sinerji yaratırsan kadim dostumuz seni seçebilir.
Allah belasını versin futbolunBol şans reis aman futbol oyna dicemde basketten aldın parayı ekmek yediğin yerden
Hadi Bakim