- 942
- 794
- 93
Ne yazcaz adalet mi var?Dayı özele payfix yazar mısın geçen rolu o kadar takip ettin başka kimse yazmasın yönetime bildiririm hayırlı geceler
Ne yazcaz adalet mi var?Dayı özele payfix yazar mısın geçen rolu o kadar takip ettin başka kimse yazmasın yönetime bildiririm hayırlı geceler
Knk boşverin bu konuları özelden konusun konuların içinde para muhabbeti geçmesin yönetim bize patlıyor sonraGeçen roll listeyi kim yaptı yaptığı kupon dahil yaptığım kupon ödül dahil ilişkiyi keseceğim bize dost lazım gerisi boş 😃
Kanka yatcam sımdı yarın coşturucam seniUmut bı kupon daha at uykum yok takıp edem
OooooooKanka yatcam sımdı yarın coşturucam seni
Parayla alakası yok kanka zaten para dağıtılmış geçmiş gitmiş yani amaç sadece gereksiz yere bi daha zaman çürütmeyelim zaman değerli bir kavram neyse herkese hayırlı sabahlarKnk boşverin bu konuları özelden konusun konuların içinde para muhabbeti geçmesin yönetim bize patlıyor sonra
Tbrkler umut dm atım mi 😁
Sanada kardesParayla alakası yok kanka zaten para dağıtılmış geçmiş gitmiş yani amaç sadece gereksiz yere bi daha zaman çürütmeyelim zaman değerli bir kavram neyse herkese hayırlı sabahlar
😂Tbrkler umut dm atım mi 😁
Battınmı reıs sendeTbrkler umut dm atım mi 😁
Yok benim uykum var.bu şartlarda oynamam.cok kez bu halde para kaybettim insan aptal gibi oluyor bu haldeyken kafası calismiyir algılar kapalı oluyor bu haldeyken son kaynım 10 k cektigim günün ertesi gecesi oldu 4 k 4 saatte gitti neyseki 6kyi harcadım eminim oda giderdi harcamamis olsamBattınmı reıs sende