- 9,673
- 6,736
- 113
illegal haramdır devletten oynayın bol şans
ilk 2 maç rahat geldi bakalım ne olur
Ekli dosyalar
-
91.6 KB Görüntüleme: 55
Güzel kupon gelmesi yuksekillegal haramdır devletten oynayın bol şans
sen bayıden daha ıyı tutturuyon kardoillegal haramdır devletten oynayın bol şans
yatana kadar devam yolumuz düşünce oynuyoruz iştesen bayıden daha ıyı tutturuyon kardo
valla şunları canlıda yapsam 1.5 katı fazla veriyor aslında ama devletimize kazandırmak lazımŞu bayi kuponlarini oynamadan once soylede bizde oynayalim
evin yanı atm ler daha uzakta knkaKankam neismeye falan atsaydin bayiye kadar niye yoruyon kendini
İY dan 2 atar diye düşünüyordum benfener kötü oynuyo ya
Fener ilk yarı bittiğinde 1 gol olursa mucize demiştim. Lanet temposuz 45dakikaydı. 2.yarı çok hareketli başladı. Malatya 2 tane net kaçırdı ve kırmızı görünce maç bi anda tempo kazandı. Hala nasıl 4 gol çıktığına şaşırıyorum ve nice goller kaçtı. Bu arada 2 tane direk var bolşanslar abi. Sıra bizim 3 tane atmamızdaschalke maçını çıkardık bunu yazdık kötü yaptık
Nasil yendi onu merak ediyorumyemin ederim bu fenerbahçenin attığı 3 gole aldanmayın.Bunlar kadar ruhsuz bi takım yok şu ligde kalan haftalarda kuponlara kesinlikle yazmayın üzülürsünüz
3 değil 4Fener ilk yarı bittiğinde 1 gol olursa mucize demiştim. Lanet temposuz 45dakikaydı. 2.yarı çok hareketli başladı. Malatya 2 tane net kaçırdı ve kırmızı görünce maç bi anda tempo kazandı. Hala nasıl 4 gol çıktığına şaşırıyorum ve nice goller kaçtı. Bu arada 2 tane direk var bolşanslar abi. Sıra bizim 3 tane atmamızda