- 9,673
- 6,736
- 113
hakem haksız yere attı gökhan töreyi atmasa fenerin atacağı yiyeceği yoktu 0-0 biterdi az bişey canlandılar işte kırmızı çıkıncaNasil yendi onu merak ediyorum
hakem haksız yere attı gökhan töreyi atmasa fenerin atacağı yiyeceği yoktu 0-0 biterdi az bişey canlandılar işte kırmızı çıkıncaNasil yendi onu merak ediyorum
O pozisyonu gorsum harbiden degmemis adamlar birbirine bilehakem haksız yere attı gökhan töreyi atmasa fenerin atacağı yiyeceği yoktu 0-0 biterdi az bişey canlandılar işte kırmızı çıkınca
4 değil 53 değil 4
2-1 gerideyken ali koç tövbe edip abdest aldı diyolar yoksa bu cenabetlikten nası kurtuldu bu takım hayretNasil yendi onu merak ediyorum
5 de yetmez 7 tane ver ver ver ver ver allahım ver4 değil 5
Ben ne zaman fenere oynasam yajar beni o yuzden oynamiyorum ali koc turk futbol tarihinin en sansiz baskani bnce2-1 gerideyken ali koç tövbe edip abdest aldı diyolar yoksa bu cenabetlikten nası kurtuldu bu takım hayret
Bir galatasaraylı olarak aşırı derecede Ali Koç hayranıyım , bayılıyorum kendilerinBen ne zaman fenere oynasam yajar beni o yuzden oynamiyorum ali koc turk futbol tarihinin en sansiz baskani bnce
Bende galatasaryliyim ama cok sevmem parayla hersey cozulmuo iste futbol adami degil is adami benceBir galatasaraylı olarak aşırı derecede Ali Koç hayranıyım , bayılıyorum kendilerin
Sağlık olsunbaska bi forumda adam yasaldan 15 bin tl basmıs malatya yenilmeze nasıl içine oturmustur 90+1 +6 da yattı kupın
Maç 90 dakkaSörlothhhhh şu 1
inşallah knka memleket nereGelir Sefa bir ts li olarak söylüyorum ts en az 3 atar tek başına rahat ol
Akçabat ama düzcede yaşıyorum kankainşallah knka memleket nere
bayi kuponlarını bozdurmuyorum altın gibi düşünsefa kupon gelirse ne vaad ediyon ona göre takip edelim biz 2.5 alt gelirse 50 vercem diyenler var 55e üst yaptırırız macı
bol şanslar kardeşim 2.5 alta yogunlasalım o zaman bizbayi kuponlarını bozdurmuyorum altın gibi düşün
50 tl için gardaşını satmazsın senbol şanslar kardeşim 2.5 alta yogunlasalım o zaman biz