- 1,193
- 1,301
- 113
Düşünsene bro hakemler 2.5 oynamış ya da kg yine de yapamiyorsun 😁 kupon patliyo ahahaaklima bi amator ligdeki mac geldi
Düşünsene bro hakemler 2.5 oynamış ya da kg yine de yapamiyorsun 😁 kupon patliyo ahahaaklima bi amator ligdeki mac geldi
ben sağlam bastoysam atana kadar veririmDüşünsene bro hakemler 2.5 oynamış ya da kg yine de yapamiyorsun 😁 kupon patliyo ahaha
Seyircilerde sana verir kanka 😂ben sağlam bastoysam atana kadar veririm
Valla ben de veririm hatta maci bitirmem gerekirse gider ben atarım golü de geçerli sayarim 😁😁 şike yapiyom madem tam olsunben sağlam bastoysam atana kadar veririm
amaaan kim görecek bidaha onlarıSeyircilerde sana verir kanka 😂
sikeyide beceremiyor m hakemValla ben de veririm hatta maci bitirmem gerekirse gider ben atarım golü de geçerli sayarim 😁😁 şike yapiyom madem tam olsun
ben böyle bir maça bizzat şahit oldun brezilya alt liglerinde saçma kupalardan biriydi canlıdan üst almıştım maç 2-0 son dakika top auta çıktı herkes geriye doğru koşuyor yan hakem orta hakemi uyardı penaltı oldu atan takım bile şaşırdı sonra penaltı kaçtı yan hakem bir daha uyardı ihlal var diye aynı adam onu da kaçırdı 2-0 bitmiştiDüşünsene bro hakemler 2.5 oynamış ya da kg yine de yapamiyorsun 😁 kupon patliyo ahaha