- 2,154
- 1,185
- 113
Eğer Instagram'da beni takip ediyorsan bu 1000 TL senin
eğer arkadaşın ediyorsa 200 TL
Sebep kankaBoş konu
Eğer Instagram'da beni takip ediyorsan bu 1000 TL senin
Ya işde göz boyama şekli yapıyorlar 2 3 gun gündem degişikligi aw başka birsey degilsitelerin tamamına erişim engeli geliyor
Kardeşim bu sefer göz boyama falan değil ayyuka çıktı bu iş hele son zamanalr milletin com ahinu aldı bu siteler Allah da Allah çıkartıyor herkese bak özellik slot oynayanlara hep kayıp hep kayıp bırak kapatsinlar insanalr kurtulsun bunlardanYa işde göz boyama şekli yapıyorlar 2 3 gun gündem degişikligi aw başka birsey degil
Gider Kıbrısda canlı oynar genede bu sevdadan vazgecmem kardeş kendi düşüncem tabi sizi bilememKardeşim bu sefer göz boyama falan değil ayyuka çıktı bu iş hele son zamanalr milletin com ahinu aldı bu siteler Allah da Allah çıkartıyor herkese bak özellik slot oynayanlara hep kayıp hep kayıp bırak kapatsinlar insanalr kurtulsun bunlardan
bu ne abi 10 milyon geçen bir haberde gördüm yeni başlayana dahi yüksek miktar teklif ediyorlarmış ve yurtdışından getirtemiyorlar mıZor dostum yurtdisi onlar çok zor
Ben burada devlete değil sitelere kızıyorum
Sitelr bunlara ödedikleri paraları duysan aklım çıkar
Levabet mi ne vardı ekreme sponsordu aylık i zmaan 200k para veriyormuş
Levabet nedir bir sürü ciddi sponsorları var onalrnneler ödüyor alalh bilir
Ekrem sponsorlar dan ve aff den net 10 milyonnu aşkındır aylık kazancı
Gerisini saymıyorum
Dostjm sana şunu izah edeyim sen düşün gerisinibu ne abi 10 milyon geçen bir haberde gördüm yeni başlayana dahi yüksek miktar teklif ediyorlarmış ve yurtdışından getirtemiyorlar mı