Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Unutamadiginiz Birisi Oldu Mu?

Unal57

Şerif
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,406
1,915
113
Evet arkadaşlar soru çok açık unutamadiginiz çok sevdiğiniz birisi var mı hayatınızda

Unal57

Şerif
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,406
1,915
113
Kitap çıkarsam alır mısınız arkadaşlar bu yaşadıklarına sayfa falan yetmiyo çünkü dhsjjsjak

Unal57

Şerif
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,406
1,915
113
Gerçekten senaryosu yazılıp filmi çekilebilecek bir sürü olay geçti başımızdan 2.5 sene sürdü ilişkimiz sudan sebepler ile terkedildim 1 ay şoku üzerinden atamadım 1.5 ay uğraştım annesiyle konuştum arkadaşlarıyla konuştum ne yapabiliyorsam yaptım 3 ayı geçti ayrilmamizin üzerinden başka biriyle de biseyler yaşamayı denedim ama olmadı sürekli aklımda hiç çıkmıyor napacuk

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
102,788
153,330
113
Gerçekten senaryosu yazılıp filmi çekilebilecek bir sürü olay geçti başımızdan 2.5 sene sürdü ilişkimiz sudan sebepler ile terkedildim 1 ay şoku üzerinden atamadım 1.5 ay uğraştım annesiyle konuştum arkadaşlarıyla konuştum ne yapabiliyorsam yaptım 3 ayı geçti ayrilmamizin üzerinden başka biriyle de biseyler yaşamayı denedim ama olmadı sürekli aklımda hiç çıkmıyor napacuk
Zaman dostum zamanla herşey geçiyor, ama unutulmuyor hafızanda bir köşede öyle kalıyor izi kalır dedikleri bu olsa gerek o şekil dost :(

Nach00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,087
208
63
Zaman dostum zamanla herşey geçiyor, ama unutulmuyor hafızanda bir köşede öyle kalıyor izi kalır dedikleri bu olsa gerek o şekil dost :(
o iz, çok zamansız canımızı yakıyor be usta. her şey yoluna girdi dediğin anda yoldan çıkartıyor. insan oğluna verilen en büyük ceza; birinin sana ne hissettirdiğini asla unutamamak. o güzel anlar akla geldikçe, darma duman oluyor insan.

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,720
12,755
113
askerde terk edildim karakolda 6 ay bana 60 yıl gibi geldi çarşı izni vs de yoktu 3 sene sonra başkasıyla evlendim 1 oğlum var gayette mutluyum. Beni terk eden kişiyi seviyormuyum hayır unuttum mu dersen malesef bazen semtte denk geliyoruz ve aynı mahallede oturuyoruz sen hesapla.

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
102,788
153,330
113
askerde terk edildim karakolda 6 ay bana 60 yıl gibi geldi çarşı izni vs de yoktu 3 sene sonra başkasıyla evlendim 1 oğlum var gayette mutluyum. Beni terk eden kişiyi seviyormuyum hayır unuttum mu dersen malesef bazen semtte denk geliyoruz ve aynı mahallede oturuyoruz sen hesapla.
OMG diyorum o_O

egelixx10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
814
307
63
Zaman herşeyin ilacı zamana bırakın ve göreceksiniz karşı tarafa hiç bi hissiniz kalmamış ama o zaman nasıl geçer orası sıkıntı işte

dolch355

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
178
31
28
Unutamadim hâlâ yalan yok ara ara twitterina instagramina bakiyorum o çocuktanda ayrılmış ama o istese bile olmaz artık benim hayallerim 1 gunde bitti arkadaşlar şuan hayatımın hiçbir tadı tuzu yok ama babam hayatta bunada şükür....