- 2,603
- 1,360
- 113
Ben kasimpasada yaptim askerligikasımpaşalı farkı nöbet tutarken Ekli dosyayı görüntüle 60523
Ben kasimpasada yaptim askerligikasımpaşalı farkı nöbet tutarken Ekli dosyayı görüntüle 60523
Sen yazarsin kardesim nerden kopyaladin bunuBir mesaj geldi ayrılalım artık
Olmayınca olmaz baya bir savaştık
Sevmiyorum seni unut beni artık
Anladım değilsin sen alın yazım
Müptelayım sana biraz anlasana
Krizler başlıyor inan yokluğunda
Hiç bir madde böyle yapamaz kafa
O yeşil gözlerindeki madde var ya
Karlar yağdı bak her taraf bembeyaz
Eskileri düşün oturup öyle yaz
Göz yaşların dolar belki kalbe biraz
O zaman anlarsın tutarsın belki yas
Elimde neşterim vücudum defterim
Haritalar çizili bak bu bedenim
Kanlar hiç durmuyor bilekleri kestin
Morfine gerek yok adın aynı etki
Şekerler patlasın dumanlar dolaşsın
Kanıma karışsın ölüm beni alsın
Odamdaki resmin bu gece ağlasın
Sen artık hayatımda bir ELVEDAsın
Arkadaşlar unutturan biri çıktıLisedeyken sevdiğim biri vardı 21 sene oldu unutamadım
hayatın özeti vurdukların ve vuruldukların ... ikisininde kelime kökü vur ... boşuna dememiş kuşçu dayı '' döndükçe vurulursun , vurdukça dönersin yusufum diye ''Arkadaşlar üzmeyin kendinizi hayat kısa
Sen öyle san10 yıldır tekrar denk gelirmiyiz diye bekliyorum ben onu unutmadım muhtemelen o da beni unutmamıştır
10 yıldır tekrar denk gelirmiyiz diye bekliyorum ben onu unutmadım muhtemelen o da beni unutmamıştır
Bet destek çalışanları da sever..10 yıldır tekrar denk gelirmiyiz diye bekliyorum ben onu unutmadım muhtemelen o da beni unutmamıştır
Kanka kızı sansürleseydinResmi telden attım hikayemi alta yazcam pcden
doğruKanka kızı sansürleseydin
üzdün beni bro gece gece :/evet unutamadığım biri oldu , ortaokul aşkımdı bu kız benim sonra lise zamanı yine aynı lisedeydik ve dershaneye yazılmıştı , sırf onu görebilmek için onunla konuşabilmek için gidip bende o dershaneye yazdırmıştım kendimi dershaneye ders için değilde onun için gidiyodum ondan kalan boşvakitlerimde ise sınıfı kaynatıyordum sonra birgün kafaya koydum ben bu kızla konuşcam dedim konuştum herşey hayal gibiydi sevgili olmuştuk yıllardır beklediğim o an gelmişti 6 yıl beraber olduk , birlikte çanakkaleye gittik (iş yerim izin vermediği için istifa etmiş götürmüştüm) yapmadığımız hiçbirşey kalmadı canı ne isterse onu yapıyordum askere gittim bekledi geldim tekrar birlikteydik rüyada gibiydim herşey 10 numara gidiyordu , sonra ayrılmamız gerekti ikimizinde hataları vardı büyük değildi affedilemeyecek şeyler değildi ama bitmişti , sonra yine karşılaşmıştık ve karşılaştığımız gün ben koşup sarılmıştım dudaklarım titriyodu konuşamıyodum sonra tekrar konuşmaya başlamıştık ama uzun sürmemişti yine küsmüştük , en son ne mi oldu korona muhabbeti çıktı whatsappdan arkadaşlar kendi aramızda grup araması yapıp görüntülü kaynatıyorduk (candostum dediğim kardeşim dediğim arkadaşım onu aradı benim haberim yoktu ve bi anda karşıma çıktı 3 gün önce) nutkum tutuldu diyecek bieşy bulamadım kek yapıyodu ekranda karşımda ya annesine kek yapıyodu sonra görüşme bitti kapattık falan ben tekrar yazdım şimdi koronadan istifade konuşuyoruz ve tekrar denemek için çabalıyorum .
inşallah unutmuşturUnutmuştur dost
inşallah unutmuştur
Siz sagolun başkanBaşin sağ olsun...
Takıntı haline getirmişsin seni istemeyen biri için kendini üzmeye değmez sevgini kalbine gömüp mecburen unutacaksın,sen dediğin kadar da çok sevseydin 1 2 ayda bir başkası ile birseyler yaşamaya çalışmazdın birkere sen kendi sevgine ihanet etmişsin ihanet edilen hiçbirşeyden fayda beklememek gerekir akışına bırak..Gerçekten senaryosu yazılıp filmi çekilebilecek bir sürü olay geçti başımızdan 2.5 sene sürdü ilişkimiz sudan sebepler ile terkedildim 1 ay şoku üzerinden atamadım 1.5 ay uğraştım annesiyle konuştum arkadaşlarıyla konuştum ne yapabiliyorsam yaptım 3 ayı geçti ayrilmamizin üzerinden başka biriyle de biseyler yaşamayı denedim ama olmadı sürekli aklımda hiç çıkmıyor napacuk
Çok güzel tespit herşey gelip geçiyor be dost ALEX kalmış sendeKimler geldi geçti hayatimdan hiç biri ALEX kadar etki etmedi nick imden de anlarsınız sevgimi