- 5,176
- 4,602
- 113
Bu resime dondurcekler valla 75 cekmek icin o eziyet ney ya bi kere 75 ne yani 🤣Hahahaha 😂😂 bro ben kafaya koydum yatıracağım oraya 🤣
Bu resime dondurcekler valla 75 cekmek icin o eziyet ney ya bi kere 75 ne yani 🤣Hahahaha 😂😂 bro ben kafaya koydum yatıracağım oraya 🤣
Beni anlayan çıktı hele şükür 50 TL 50 frebet veren garanti çekim yaılan siteler var
Bro orda anlatmak istediğim 50 yatırımı var ya Bi de 1.50 den çevrimi var eder mi sana 75, zaten max 100 çektiriyor akıllılar 25 kar olacak yani onu anlatmak istedim 🤣Bu resime dondurcekler valla 75 cekmek icin o eziyet ney ya bi kere 75 ne yani 🤣
Pardon dostum dun geyigi yapildi. Bosluguma geldi yav 😁🤝
İyi forumlar reis..Pardon dostum dun geyigi yapildi. Bosluguma geldi yav 😁🤝
Modum beni Bi renklendirseniz artık 😂😂İyi forumlar reis..
Yapıldı reis 🧐Modum beni Bi renklendirseniz artık 😂😂
😍😍😍Yapıldı reis 🧐
@Daimon bugun yokmu kupon reisYapıldı reis 🧐
Bu kurallari koyarken acaba kac kere dusunduler merak ettım acikcasiHelal parayi haram paraya mucadeleyle cevirme bonusu😁
Bence hic dusunmemislerdir dostum😁Bu kurallari koyarken acaba kac kere dusunduler merak ettım acikcasi
Bugün yok reis tek golden yatmaktan sıkıldım üzülüyorum 😂🧐@Daimon bugun yokmu kupon reis
Düşünseler böyle olmazdı herhalde 😂Bu kurallari koyarken acaba kac kere dusunduler merak ettım acikcasi
Ben en cok dun @Shellac a uzuldum tek golden 7000 gitti uyuyamamisdir kesin bide iptal oldu ya kendin ksybetmis gibi oldum tek goller den milyarlar gidiyor valla reisBugün yok reis tek golden yatmaktan sıkıldım üzülüyorum 😂🧐
Bi akilli zaten onlarDüşünseler böyle olmazdı herhalde 😂