- 7,321
- 2,794
- 113
Sanada 😁Tebrıkler
Sanada 😁Tebrıkler
@Xxmannn sana da dıyoSanada 😁
Zaten 100 tl kazandı adam kim ne isticekhocam iyi temiz bi çocuğa benziyon olurda biri para isterse sakın ha. ölüyom geberiyom dese bile gönderme. iyiler olduğu kadar kötülerde var forumda. buralarda yeni gibisin değilsende aklında bulunsun. direk yönetime bildir
Eyvallah . Ne demişler bi devirde ortağını iyi seçeceksinSanada 😁
Eyvallah . Ne demişler bi devirde ortağını iyi seçeceksin
Sen Bu İşi Biliyosun 😁Eyvallah . Ne demişler bi devirde ortağını iyi seçeceksin
Forumdan iyi kazanıyon senlik durum yok kraL
Eyvallah bi dahakine sen 1 seferlik ortak olabilirsin recebeSen Bu İşi Biliyosun 😁
Eyvallah dostum olur ☺Eyvallah bi dahakine sen 1 seferlik ortak olabilirsin recebe
Bu hafta ıyı cıktı normalde cok cıkmamForumdan iyi kazanıyon senlik durum yok kraL
yookk olur mu normalde de çıkması lazım hemen kurallara dahil ediyoruzBu hafta ıyı cıktı normalde cok cıkmam
Ya tamam iyiyiz hoşuzda o kadar da saf değilim 😂😂hocam iyi temiz bi çocuğa benziyon olurda biri para isterse sakın ha. ölüyom geberiyom dese bile gönderme. iyiler olduğu kadar kötülerde var forumda. buralarda yeni gibisin değilsende aklında bulunsun. direk yönetime bildir
TeşekkürlerTebrıkler
😂😂 Kolay gelsinBen gidiyom twitterdan freebet kovalıyam arkadaşlar görüşürüz 😁😮
Saf lık değil dostum Forum içi para alışverişi kesinlikle yasaktır kim olursa olsun.. yönetime bildir gereken yapılır.. ne sen birinden iste nede biri senden istesin.. Forum içi para alışverişi yasaktır.Ya tamam iyiyiz hoşuzda o kadar da saf değilim 😂😂
Eyvallah sorun yokSaf lık değil dostum Forum içi para alışverişi kesinlikle yasaktır kim olursa olsun.. yönetime bildir gereken yapılır.. ne sen birinden iste nede biri senden istesin.. Forum içi para alışverişi yasaktır.