- 74
- 46
- 18
7 oran da işini görür 10 zorlar bizi genellikle 3 ihtimalli aldım çünkü lig biraz seri gelişiyorTamam dost 3500 tl lazım 10 oran verirmisin
Bunu oynuyorum Bi dk
Bol şansBunu oynuyorum Bi dk
Oynadım kardesım 2400 veriyor gelmezse ciddi ciddi intihar edicem arkadasımın silahı var sıkıcam kafama bıktım artıkBol şans
Kumar alışkanlık yapabilir bu yüzden dikkat et aga ben atarsam en fazla 1000 TL atarım üzmeyecek miktarlarla oynaOynadım kardesım 2400 veriyor gelmezse ciddi ciddi intihar edicem arkadasımın silahı var sıkıcam kafama bıktım artık
Sağlık olsun dostumAdmincim maç yattı 😂😂 ben 2.5 alt düşünüyodum adamlar 6 tane koydu
kıl payı kaçmış geçmiş olsunAdmincim maç yattı 😂😂 ben 2.5 alt düşünüyodum adamlar 6 tane koydu
Eyvallah geçirenler sağolsun 😂😂 2.5 alt vs 6-0 😂kıl payı kaçmış geçmiş olsun
şans işte 4 tane az atsalar tutmuştuEyvallah geçirenler sağolsun 😂😂 2.5 alt vs 6-0 😂
Son param gitti yatırdın beni 350 tl lik bastığım da gelmemiş sen hiç bişey bilmiyosunEyvallah geçirenler sağolsun 😂😂 2.5 alt vs 6-0 😂
Ben sana dedim güvenme oynama kaybedersen ben karışmam diye üste de kocaman yazdm tehlikeli maç diyeSon param gitti yatırdın beni 350 tl lik bastığım da gelmemiş sen hiç bişey bilmiyosun
Hem daha devam ediyo maçlar nereye yatmış 350 TL Lik maç ?? Bende oynadım bende sonuç bekliyorumSon param gitti yatırdın beni 350 tl lik bastığım da gelmemiş sen hiç bişey bilmiyosun
TeşekkürlerBen sana dedim güvenme oynama kaybedersen ben karışmam diye üste de kocaman yazdm tehlikeli maç diye
1 maçtan yattı yarına çok sağlam kuponla gümbür gümbür gelicem denemesi bedavagerçekten tehlikeliymiş:::'(