- 509
- 490
- 63
bekliyorum1 maçtan yattı yarına çok sağlam kuponla gümbür gümbür gelicem denemesi bedava
bekliyorum1 maçtan yattı yarına çok sağlam kuponla gümbür gümbür gelicem denemesi bedava
Tmm dost bekliyorum yarın 750 bascam1 maçtan yattı yarına çok sağlam kuponla gümbür gümbür gelicem denemesi bedava
Sen sakın oynama 12 ormanlık kupon yapıcam (yine extra tehlikeli) kaybedersin falan 😂😂Tmm dost bekliyorum yarın 750 bascam
Ben de 500 atarım bu arkadaşın kupona umarım benimki olur .Çok iyi maçlar yazıyor helâli varOynadım kardesım 2400 veriyor gelmezse ciddi ciddi intihar edicem arkadasımın silahı var sıkıcam kafama bıktım artık
Aynen kanka baksana bugun tekten gittik nazar vardı ama yarın tutarBen de 500 atarım bu arkadaşın kupona umarım benimki olur .Çok iyi maçlar yazıyor helâli var
Ev kiram ve doğalgaz borcu var .Toplam 4300 tutuyor .Umarım yarın olur . Yarın ıstakoz ,karides ve avokado suyu ile maçları takip etmek istiyorumAynen kanka baksana bugun tekten gittik nazar vardı ama yarın tutar
Tşk dostEv kiram ve doğalgaz borcu var .Toplam 4300 tutuyor .Umarım yarın olur . Yarın ıstakoz ,karides ve avokado suyu ile maçları takip etmek istiyorum
Para istemek yasakPamuk eller cebe aktif olan herkes 50 şer sallasın roll açalım
Bilmiyodum yeni üyeyim teşekkür ederimPara istemek yasak
Sorun yokBilmiyodum yeni üyeyim teşekkür ederim