Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Üst Komşu Şikayeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,383
4,287
113
Kanka valla musade etme ben ogrenciyken unide apartta kaliyordm rezidansti ust komsu kizlar 3 kisi kaliyordu ama sevgilileri geliyordu heralde cunku 2-3 erkek aksamlari cikiyordu yukari goruyordum bazen neyse grup yapiyorlardi geceleri yatamiyordum şakurak seslerinden en son gittim kizlari uyardim geceleri nie alkisliyorsunuz sabaha kadar dedim guldu bayagi tamam daha dikkatli oluruz demisti ama fiss sonra sikayet ettm polise
neden şikayet ettin bnce tadını çıkarsaydın :D :D

MAGI

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,657
2,148
113
Bunun esprisi yok beyler ben 20k kira ödeyecem insan evine niye gelir evinde dinlenmek dışardan uzaklaşmak için değil mi?

Lan ben nerdeyse evden kaçıyorum ses gelmesin sesten uzak durayım diye?

Bu kez kesin karar verildi.

Mayko78

Müptezel Fenerbahçeli💙💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,675
11,727
113
Bunun esprisi yok beyler ben 20k kira ödeyecem insan evine niye gelir evinde dinlenmek dışardan uzaklaşmak için değil mi?

Geregi düşünüldü he dost sesi çıkaranın hakkını verilmesine he haydi bakalım bol şans

1Hilal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
453
256
63

Kendi şahsını uyardıysanız eğer , şikayet edin.Yine şikayet edin. Yine şikayet edin. Sonra gerilip üzerinize gelecek , o zaman dövüyor musunuz ? Sövüyor musunuz ? Adamlarınıza kıymamı yaptırıyorsunuz söylediklerimden sonra yapın ki cezanızda yarı yarıya indirim olsun.

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
772
289
63
Sen niye herşeyi köpek gibi yapıyorsun kardeşim ? Köpek gibi kira ödüyorsun köpek gibi çalışıyorsun. İnsan gibi yap. Bu işler empati ile olur. Komşun belliki empati yoksunu. Güzel güzel anlattım anlamadı diyorsun. Yapacağın şey şu , apartmanda başka şikayetçi bulacaksın 3-4 hane birleşip zapıt tutturacaksın. Devam ederse bir daha tutturup ev sahibine vereceksin çıkaracaklar. Eğer kiracı ise tabiki. Ev sahibi ise onun da bir yaptırımı var ama iyi araştırmak lazım. Dövüp sövüp suçlu duruma düşmenin bir anlamı yok. Böyle durumlarda arayıp bulamadığın adalet sana hemen işler dört duvar arasında bulursun kendini.

Mayko78

Müptezel Fenerbahçeli💙💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,675
11,727
113
Kendi şahsını uyardıysanız eğer , şikayet edin.Yine şikayet edin. Yine şikayet edin. Sonra gerilip üzerinize gelecek , o zaman dövüyor musunuz ? Sövüyor musunuz ? Adamlarınıza kıymamı yaptırıyorsunuz söylediklerimden sonra yapın ki cezanızda yarı yarıya indirim olsun.
Helal abi akıllıca tavsiye arkadas cezaevini Tekirdağ kumbag pansiyon zannediyor yaptırır ederim keserim atarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...