Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Üye Görüşleri ve Önerileri

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Benim birkac onerim olacak az once oldu burasi evet para alisveris yeri degil kesinlikle hakli ama o zaman hic etkinlik acilmamali he aciliyorsa bu bir nevi insanlarin para kazanmasina vesile olunulabiliniyor bu da kotu bir sey degil iyi birsey eglenirken ufak ta olsa harcligin cikiyor ben ve benim gibi dusunen kimseler illa ki vardir benim onerilerim birkac tane var
Kategori olusturulmali Bu nasil olunur uyelik zamani ve aktifligine gore olabilir yani bence mesaj sayisi da olsun ama mesaj sayisi kadar aktifligi ve uyelik zamani da arti olsun yani kategori icin bazi standartlar koyulsun cunku forumda adini sanini duymadigimiz kisiler hep odul alabiliyor yani forumun San Marino su Andorra ları Faroe Adaları odul kazanirken forumun Ingiltere si Almanya ları Ispanya ları olan bizler sadece onlari izliyoruz ve bazen bu kisiler kim diyoruz
Gelirse cekilis Bence bu konuda begeni kismi degismeli sadece begeni yapan kisi destekleyen kisiden nasil onde tutuluyor ona bir anlam veremiyorum bu kural bence cok acimasizca o kadar mesaj yazan kisi sadece 1 begeni yapan kisinin onune gecemiyor he burada belki soyle diyeceksiniz bu etkinlik para kaza amacli degil evet o zaman degil ama eglenirkrn de kazanslim diyorsak o zaman destek veren begenenden her turlu onde olmasi lazim
Gelirse cekilis konusunda odul kazanabilmek icin bence kazanabilecek kisilerin de toplamda 10 ayda 1 2 defa etkinlik acabilmesi gibi sartlar eklenmeli ki kimse kimse ile ters dusmesin ve odulu kazanana birsey soylenmesin
Forumda bir de bence kullanicilarin daha eglenceli zaman gecirmeleri icin de birseyler yapilabilinir mesela her modun her haftada 1 gun aktif olarak 1 konu acarak o konu uzerinden saatlerce konusabilecegimiz ve fikir alisverisi yapabilecegimiz ortak 1 gun secip o gunu sohbet gunumuz yapip saatlerce guzel bir muhabbet ortami olusturabiliriz.
Valla su an uye gorusu olarak bunlar aklıma geldi bunlar benim fikirlerim

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Yani biraz daha acim konuyu forum platformunda herkes esittir boyle olmali zaten kimse kimsenin kisilik haklarini ne olursa olsun sorgulayamaz edemez ama bazi yerlerde artik bu forum diger forumlari kullanmiyorum ve bilmiyorum da ama gumbur gumbur ilerliyor ve bazilari kepenk kapatirken bazilari yerinde sayarken eminim ki siteler buraya sponsor olmak icin can atiyordur ve bu forum her sene degerini ikiye uce katlayarak devam ediyor e haliyle artik forumda da artik kullanicilar arasinda da bir fark olmali bu gold uye silver uye gibi siniflandirilabilir bu gold silver uyelerin etkinliklerde kendileri adina bazi imtiyazlar verilebilinir kullanici forum platformunda kisisel olarak esit fakat imtiyaz bakimindan kullanici segmentine gore ayrim yapilmasinin zamani gelmistir bence geciyor bile ve her kullanici segmentine de ayri bir mod bakmasi lazim yani modlar arasinda da bu olmali yani her yerde rekabet kullanici arasi rekabet ve modlar arasi rekabet rekabetin oldugu yerde her zaman basari gelir ve bu bizim forumu diger forumlardan nasil kiyaslanamayacak hale getirir ve onlarla aramizda ucurum olmamizi saglayacagina inaniyorum

Selcuky

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,618
347
83
Yani biraz daha acim konuyu forum platformunda herkes esittir boyle olmali zaten kimse kimsenin kisilik haklarini ne olursa olsun sorgulayamaz edemez ama bazi yerlerde artik bu forum diger forumlari kullanmiyorum ve bilmiyorum da ama gumbur gumbur ilerliyor ve bazilari kepenk kapatirken bazilari yerinde sayarken eminim ki siteler buraya sponsor olmak icin can atiyordur ve bu forum her sene degerini ikiye uce katlayarak devam ediyor e haliyle artik forumda da artik kullanicilar arasinda da bir fark olmali bu gold uye silver uye gibi siniflandirilabilir bu gold silver uyelerin etkinliklerde kendileri adina bazi imtiyazlar verilebilinir kullanici forum platformunda kisisel olarak esit fakat imtiyaz bakimindan kullanici segmentine gore ayrim yapilmasinin zamani gelmistir bence geciyor bile ve her kullanici segmentine de ayri bir mod bakmasi lazim yani modlar arasinda da bu olmali yani her yerde rekabet kullanici arasi rekabet ve modlar arasi rekabet rekabetin oldugu yerde her zaman basari gelir ve bu bizim forumu diger forumlardan nasil kiyaslanamayacak hale getirir ve onlarla aramizda ucurum olmamizi saglayacagina inaniyorum
Haklısın dostum bu birden olabilecek konularda değil ama

44erman44

Kayısı Kent
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,608
5,488
113
Kardeşim yazdıklarını inan kimse okumayacaktır okumasamda ama ben senin rahatsızlığını çok iyi anlıyorum.Kimse forumun sahibi değil kurallara uyuyorsa uyar uymuyorsa kendi bilir .....buradaki herkesin inan bana ortak özelliği var ,Herkesln hayatta inişleri çıkışları var aldığı ödül belki evine bir ekmek parası olacak kimse bilemez.onun için sen kafana takma yazılanları umursama forumun genel kurallarına uy.

Son düzenleme:

Ahmettatlici

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,126
286
83
Kanki direk kendini özetlemiş sin diyorsun ki bana verin direk 😂 yanlış anlaşılma olmasın etkinliklere falan katılmam ben

44erman44

Kayısı Kent
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,608
5,488
113
Ağzı olan konuşuyor burda.Kardeşim etkinlik açıyorsan hava atıyorsun yok alana yamyam,çakal demene gerek yok vermiyorum diyorsan açma etkinlik showw yapma.İşine geliyorsa açarsın s....si.... verirsin işine gelmiyorsa açmayacaksın etkinlik felan.Kimsenin kimseyi rencide etmeye hakkı yok herkes bu forumda aynı eşitlikde.

44erman44

Kayısı Kent
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,608
5,488
113
Çözüm değil dostum 2 roll de 1000'e ulaşır ya da geçen seneki kuponlara sırası ile bol şans yazar mesaj kasmak için :)
Kardeşim varsa kısmeti kazanır....Vermek istemeyen açmasın etkinlik kim kimi zorluyor aç diye.Açıyorsada yok bu alsın yok şu almasın demeye kimsenin hakkı yok

Berat2010

Bjk...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,176
5,461
113
Bu konuyla alakalı beğeni bence yeterli para için desteklemek mantıksız dostmz arkadaşımızın kuponu oluyor karşılıksız zaten kazansın diye destek verip talip ediyoruz eski olanlar daha iyi bilir konunun içinde liste para muhabbeti döndüğünde çığırından çıkıyo işler küfürler kıyametler havada uçuo yapılan etkinliğinde anlamı kalmıyor sadece sana katıldığım konu evet en azından ayda 1 de olsa 1 etkinlik açmayan katılamaması daha iyi olur

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Beyler uyeler arasi klasman fikri nasil sizce tabii admin degerlendirecektir bize birsey dusmez ama fikir alisverisi yapiyoruz ayrica sunu da soylim bu baska bir forumda boyle konu acsan eminim ki direk banlanirdin hem de konu kapatilirdi bu da ne kadar seffaf olundugunun ve herkesin fikirlerine onem verildiginin bir kaniti

Ernycll

Crackher
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,477
637
113
Benim de bi düşüncem şu şekilde bi kaç kez denk geldim ‘gelirse çekiliş’ etkinliğinde insanlar totem yapıyor yeri geliyor maç bitene kadar dakika dakika takip ediyor ama bazıları yorum yapmadan sadece beğeni yapıyor bol şanslar bile yazmadan geçiyor ve çekilişten hak kazanıyor kim ne düşünür nasıl yargılar saygı duyarım fakat takip eden totem yapan arkadaşlar için haksızlık olarak görüyorum..

erantgil

フェネルバフチェ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,556
26,490
113
Çekilişten para alan kişi etkinlik açmak zorunda olsun bence tek çözüm bu kuponlar kazandıkça kişilerde kazanacaktır

Şimdi diyen olacaktır illaki sigara parası olmayan sigara parası için etkinliğe katılan olur vs

Çekilişten cikiyorsa yapar kupon açar etkinlik tutarsa kuponu gider alir ne alıyorsa.

Ernycll

Crackher
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,477
637
113
Artık bende çekiliş etkinliklerine bazıları gibi Bol şanslar yazmadan hatta yorum dahi yapmadan sadece beğeni ile katılacağım belki onlar gibi hak kazanırız !