Nerdesin la senAbi kızmalarını özledimmm ... : )
Çalışıyorum abi artık çok şükür eskilerde ki gibi okuldayım işte git gelNerdesin la sen
Betsat ın 2.sitesi sağlamdır. Ama ilk ödemede evrak talep edebilirler.Çalışıyorum abi artık çok şükür eskilerde ki gibi okuldayım işte git gel
Abi ne dicem hazır seni yakalamışım bu süperbetin 210 oldu hesap 50 yatıram mı nasıldır bilemedim ?
Piyasadaki en sağlam sitelerden biri deneme bonusu ile 700 çektimÇalışıyorum abi artık çok şükür eskilerde ki gibi okuldayım işte git gel
Abi ne dicem hazır seni yakalamışım bu süperbetin 210 oldu hesap 50 yatıram mı nasıldır bilemedim ?
Piyasadaki en sağlam sitelerden biri deneme bonusu ile 700 çektim
Hocam İzinsiz YapıLan Para Dağıtma İşlemlerinden KaynakLaniyorArkadaş ne oluyor 2 gündür para isteyen isteyene müsama gösterdik bir kaç kişiye bir daha görürsek direk banlayacağız.
Ben biraz önce yaptim ama bilmiodum kusura bakmayin
Kardeşim Benim Mesaj kutusundada var 2/3 kişi ifşa edipte Kimseyi utandırmak istemedigimden paylaşımda veya şikayette gerek duymadım zaten cevapta vermedimBen aglanmam ama bu ikisi ayni kisi ve farkli kisilerdende para talebi olmus..Ben bir kere gonderdim sonra adamdan ses soluk cikmadi ister banla ister banlama..Sadece diger arkadaslar para gondermesin bu nicki kullanan sahis ve ya sahislara..
Sende kusura bakma dostum ilk defa birine mesaj attım oda sanaBen biraz önce yaptim ama bilmiodum kusura bakmayin
Kardeş Yardım etsin o başka Ancak İzin Alıp Etkinlik yapmaya AdminLer Tolerans gösteriyor Zateninsanlar birbirne yardım ediyor ne olacak ki