- 501
- 430
- 63
Onu söyleyemiyoruz maalesef 😂Daha bitmedi yenidoğan yedirmeyiz. Açık adres veremiyoruz malesef 😄
Onu söyleyemiyoruz maalesef 😂Daha bitmedi yenidoğan yedirmeyiz. Açık adres veremiyoruz malesef 😄
Sende kahve içmeyi bırak gayri kapkara olacan 😁Onu söyleyemiyoruz maalesef 😂
Normal insan vücudunun 4/3 ü su benim ki kahve bmw çıkacak diye 🤣Sende kahve içmeyi bırak gayri kapkara olacan 😁
Bırakacam de 3 gün içme iki 70lik ılık rakıyı sek içmiş yaz güneşinde maraton koşuyon.(icenler icin )Gerçeklerden kaçıp makara yapmayı bırakın da bu dalgaların hayatınızı nasıl s..ktini anlatın belki bir birimize bir fayda olur
Çıkmazsa sen bmw gibi olacan 🤣Normal insan vücudunun 4/3 ü su benim ki kahve bmw çıkacak diye 🤣
Alkol , uyuşturucu, kadın, kumar malesef hepsi bir arada vardı ama insan ders almalı ben bıraktım uyuşturucuyu özellikle met içerken 2 gün aralıksız slot oynuyorduk hep çok pis paralar gidiyordu uykusuz kaldığınami yanarsın, kullandığın şeye mi , giden parana mi ? Beraber başladığımız arkadaşlardan bırakan sadece 2 kişiyiz diğerleri devam ediyor işleri yok güçleri yok bırakmanın en güzel yolu işine bağlı olacaksın içerken de çevrene ayiktirmiycaksin bu triple zaten kullanmayı azaltiyorsun sonrasında da alkolü biraz fazla tüketiyordum bastırıyordu şimdi çok şükür bıraktım 3 yıl oldu ağzıma surmuyorum zaten bağımlı deildim ben keyifli içiyordum 1 ayda 1 kere , ama şu kumar kadar bağımlı yapan birsey yok 17 senedir hayatımda bırakamıyorum ceza da yedim gene bırakamıyorum kumara harcadığımız zaman ile hayatı da kaçırıyoruz sosyal denen birsey yok adam akıllı kumar yuzundenArkadaşlar aranızda uyuşturucu veya uyarıcı madde kullananlarınız var. Size kesinlikle izlemeniz gereken bir film önerim var. Size tavsiyem bu filmi izleyin. Ama kafanız boşken, Rahat bir şekilde izleyin hiçbir detayını kaçırmayın. Filmden sonra pişmanlık yaşayacaksınız. Belki bi film sayesinde bırakamayacaksınız ama kötü bi olayda bu filmden kesitler gelecek aklınıza. İnşallah kısa zamanda kurtulursunuz özellikle sentetik ve eroin kullananların allah yardımcısı olsun. %80'iniz bırakamazsınız ara verirsiniz sadece.
İşin sanat boyutuna gelecek olursak eğer bu film kesinlikle 2000'li yılların en iyi filmi. Jared Leto'yu üne kavuşturan film.
Film müziği için ayrı bi başlık bile açılabilir ...
Filmin Orjinal Adı: Requiem for a Dream (Bir Rüya için Ağıt)