Arkadaşlar şuan 29 yaşındayım ; 15 yaşındayken abim normal iddaa bayiisine gönderirdi kuponunu yatırmam için o zaman 0,50 KRŞ du iddaa.. Maç falan izliyordum fanatik Fenerbahçeliydim ama iddaa vs bilmezdim.. Kapılarda bekleyip adamlara yalvar yakar oynattırırdım kuponları. Az az az oynamaya başladım 2-3 TL falan zevk alıyordum.. Bir kaç kez tutturdum ve o dönemde kaçak bayiiler açıldı 20 30 50 100 TL lerle oynamaya başladım. Üniversite hayatındayken özgürdüm ve evden para geliyor ben artık normal iddaayı bırakıp bürolara atmaya başladım ailemin gönderdiği ev kirası , harçlık vs. Aldım verdim vs , aç kaldığım oldu , arkadaşım sayesinde geçindiğim oldu ama farkında değildik kapıldık gidiyoruz bir girdap a .. Sonra ailem öğrendi olayları , borç almaya başlamıştım çevremden ve öyle oynuyordum. Psikolaga gittik bir kaç seans , ben anlatıyorum kadın birşeyler anlatıyor ama hiç faydası yoktu , ertesi gün yine aynı bendim..Askere gittim Çanakkaleye. Ailem iddaa oynuyorum diye para göndermeyi çok azalttı. Askeriyeden aylık 50 60 TL yatıyordu o dönem , direk sitelere atıp oynuyordum , bi tayfa kurup durumu iyi olanlara aşıladım oynadık aldık yedik içtik vs. Hatalarımın farkındayım ama kendime dur diyemiyordum hiçbir zaman , gelen para tatlı oluyordu..Artık 3000 5000 6000 TL böyle oynamaya başladım iyide kazandım eğlendim araba kiraladım tatil yaptım vs. ama hiçbir elle tutulur mal sahibi olamadım , aksine kaybettikçe o parayı kurtarma hırsıyla borç harçla daha fazla dibe girdim.. Yaş 29 bu yüzden ne evlenebildim ne düzenli işim var , hala buradan medet umuyoruz ne yazıkki.. Totale baksak tabii zarardayım.. Maç izleyip kupon takip etmek için arkadaşlarımdan etkinliklerden uzak kaldım ailemle vakit geçiremedim , bi yere gitsemde kafam hep maçlarda telefon vs. Sonuç ömür gidiyor ve elde var 0.
Son 1 yıldır azalttım ve beni etkilemeyecek kadar oynuyorum , ailemi arkadaşlarımı kimseyi ihmal edip kaptırmıyorum kendimi , hayatın gerçekleriyle yüzleştim çünkü.En güzeli helal para kazanmak , bu ekstra olmalı.. Kazanç ve ev geçindirme kapısı olarak gören her zaman kaybeder herşeyini..
Saygılar