Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Uyuyamıyorsanız Sevgili Yapın O Sizi Ayakta Uyutur

korhankaya48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,997
1,058
113
Cok yedik zamaninda o b.ku.en guzeli en saglami en sadigi en dirsirdizi;;donusumlu sag ve sol eller gerisi yalan :)

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,229
4,546
113
Flört için beraber olduğun kız seni afedersin düdüklese koymazda hatta tüm paranı yese bile koymaz ama Bi yerde canını hiçe sayıp ölümüne sevdiğin bir kız seni yarı yolda bırakıyorsa öldürmez süründürür şurda kafama sık daha iyi dersin. Demem o ki ben sevgilinin en baş harfinden tut son harfine kadar karşıyım. En iyisi görücü usulü. Ben çok sevgili olup evlenince bile sevgili hayatı yaşayıp Bi ayrılıp Bi barışanlar gördüm duydum.

Rebirt7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,001
451
83
Flört için beraber olduğun kız seni afedersin düdüklese koymazda hatta tüm paranı yese bile koymaz ama Bi yerde canını hiçe sayıp ölümüne sevdiğin bir kız seni yarı yolda bırakıyorsa öldürmez süründürür şurda kafama sık daha iyi dersin. Demem o ki ben sevgilinin en baş harfinden tut son harfine kadar karşıyım. En iyisi görücü usulü. Ben çok sevgili olup evlenince bile sevgili hayatı yaşayıp Bi ayrılıp Bi barışanlar gördüm duydum.
Senin olayda zormuş bu devirde görücü usulde zor onlarda dolandırıcı çıkıyor

asdrepli1

Aşkta kaybettim, belki kumarda.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
628
182
43
Sevgi denen şey gerçek ama aşk denilen şey yalandan ibarettir bana göre dostlar; genç kardeşlerimiz burada ise onlara tavsiyem bir kız için kendinizi sakın heba etmeyin. Hayatınızı sonuna kadar farklı farklı kızlarla yaşayın. - Ben bir zaman sonra ne bok olduklarını anlayınca öyle yaptım- Demeyin ki bu kız temiz kız o beni bırakmaz, öyle bir bırakır ki hiç olmadık zamanda arkandan bıçak yer, yediğinle kalırsın. Kalkman zor olur, kalkamazsın. Ben yine dertlendim acilen rakı sofrası kurmak lazım tez vakte..