- 1,910
- 43
- 48
Bu şerefsizler twitter da bedava reklam yaptırdı yüzde 80 ine eklememiş bonusu bende dahil
Rica etsem siteden para çekme geçmişinden gösterir misin?Gönderdi adamlar deneme bonusu almıştım
Cep para çekme işlemi detaylarda görülmüyor ama form doldurup resmini almıştım ben paramı aldım kardeşim sıkıntısız yinede sen bilirsinRica etsem siteden para çekme geçmişinden gösterir misin?
EyvallahCep para çekme işlemi detaylarda görülmüyor ama form doldurup resmini almıştım ben paramı aldım kardeşim sıkıntısız yinede sen bilirsin
adamların canlı desteği çalışmıyor bonusu nasıl aldın çekimi nasıl yaptın.Gönderdi adamlar deneme bonusu almıştım
çalışıyor 11:00 20:00 arası okan diye bir isim çıkıyor hattaadamların canlı desteği çalışmıyor bonusu nasıl aldın çekimi nasıl yaptın.
Tatmin olursun inşallah bu videoylaadamların canlı desteği çalışmıyor bonusu nasıl aldın çekimi nasıl yaptın.
sen 2 gündür haddini aşıyorsun öncelikle haddini bil.terbiyeni takın.ben sana insan gibi bilgi edinmek babında sordum nasıl aldın bonusu diye.çünkü canlı destek gerçekten devre dışı.sorumu bir daha oku istersen seni incitme ya da yalancı çıkarma amacı güden bir soru değildi benim sorum.tamamı ile bilgi edinmek için sordum.sen ne yazmışsın tatmin ol falan.bu sana 2.uyarım mert yılmaz 3. de kalay takımını çıkarırım hoş olmaz.forum moderatörüne o kadar hakaret ettin ve ban yemedin bu çok ilginç zaten.ben ban yemek istemem ama 3.kez haddini aşarsan kobrayı salarım üzerine haberin olsun.Tatmin olursun inşallah bu videoyla
Ulan senin hertarafın kalay olsa kaç yazar rüzgar yapma bana ordan aklını alırım akıllı olsen 2 gündür haddini aşıyorsun öncelikle haddini bil.terbiyeni takın.ben sana insan gibi bilgi edinmek babında sordum nasıl aldın bonusu diye.çünkü canlı destek gerçekten devre dışı.sorumu bir daha oku istersen seni incitme ya da yalancı çıkarma amacı güden bir soru değildi benim sorum.tamamı ile bilgi edinmek için sordum.sen ne yazmışsın tatmin ol falan.bu sana 2.uyarım mert yılmaz 3. de kalay takımını çıkarırım hoş olmaz.forum moderatörüne o kadar hakaret ettin ve ban yemedin bu çok ilginç zaten.ben ban yemek istemem ama 3.kez haddini aşarsan kobrayı salarım üzerine haberin olsun.
blues adminliğinin gereğini yapmanı bekliyorum dün bu adAM sana kaypak herif dedi,adam ol dedi,ortalığı sikiştiren dedi hepsi kayıtlarda mevcuttur bana yancı dedi bugünse tatmin olmakla başladı ulanlı mulanlı konuşmalarla akıl almalarla devam ediyor.senden saat 18.00 e kadar ya bir cevap ya da bu naMERT e gerekeni yapmanı bekliyorum.ben bir defa kalay çekerim sağlam çekerim.top sende blues.acil cevap bekliyorum.Ulan senin hertarafın kalay olsa kaç yazar rüzgar yapma bana ordan aklını alırım akıllı ol
Aslan hayırdır sen kimi tehdit ediyorsun senin sıkıntın neblues adminliğinin gereğini yapmanı bekliyorum dün bu adAM sana kaypak herif dedi,adam ol dedi,ortalığı sikiştiren dedi hepsi kayıtlarda mevcuttur bana yancı dedi bugünse tatmin olmakla başladı ulanlı mulanlı konuşmalarla akıl almalarla devam ediyor.senden saat 18.00 e kadar ya bir cevap ya da bu naMERT e gerekeni yapmanı bekliyorum.ben bir defa kalay çekerim sağlam çekerim.top sende blues.acil cevap bekliyorum.
Bi sıkıntın varsa yüzyüze görüşelim gel gebze center mac fit orada oluyorum akşamları 20:00 22:00 arasıAslan hayırdır sen kimi tehdit ediyorsun senin sıkıntın ne
foruma saygımdan dolayı şimdilik susuyorum yetkili birime özel mesaj attım cevap bekliyorumAslan hayırdır sen kimi tehdit ediyorsun senin sıkıntın ne
bi bitmediniz be koçum şurda oturuyorum adresim şu falan yaşım 36 dersiniz hareketleriniz liseli ergenler gibiBi sıkıntın varsa yüzyüze görüşelim gel gebze center mac fit orada oluyorum akşamları 20:00 22:00 arası
Bak koç yaşım 36 evet doğru bildin bana imalı imalı soru sordun canlı destekle bende saygımız bozmadan imalı bir cevap verdim konuşmalarında seçici ol tadımız kaçmasınbi bitmediniz be koçum şurda oturuyorum adresim şu falan yaşım 36 dersiniz hareketleriniz liseli ergenler gibi
İmada bulunuyorsun canlı desteği çalışmıyor bonusu nasıl aldında çekim yaptın diyorsun neyse uzatmayalım mevzuyu uzadıkça uzar çünkükoç ben senden 6 yaş büyüğüm ve sana incitici tek kelime yazmadım.sana sorduğum soruyu bir daha oku.varsa hakaret veya nezaketsizlik söyle.herkes haddini bilmeli sen de ben de bu böyle olmazsa olmaz.
ulan helal olsun be niyetimin ne olduğunu anlamadığın için mertçe izah ettim hala ima dan bahsediyorsun.kardeş bana uzak Allah a yakın ol.işin gücün rastgele bana bulaşma daha.İmada bulunuyorsun canlı desteği çalışmıyor bonusu nasıl aldında çekim yaptın diyorsun neyse uzatmayalım mevzuyu uzadıkça uzar çünkü
Eyvallah sendeulan helal olsun be niyetimin ne olduğunu anlamadığın için mertçe izah ettim hala ima dan bahsediyorsun.kardeş bana uzak Allah a yakın ol.işin gücün rastgele bana bulaşma daha.