@gladio123 kanka sadece merhaba dedim cinselmi bu tacizci merhabaPis sapık 😃 tez kellesi vurula
@gladio123 kanka sadece merhaba dedim cinselmi bu tacizci merhabaPis sapık 😃 tez kellesi vurula
Hem de içine girmişsin karının resmen. Merhaba ile kalmamıştır o olay. Sen hapı yuttun hayatın mahvoldu senin. El içine çıkamazsın. Ülkeyi terk et unuttur kendini. Tacizci sapık pedofili seni😀@gladio123 kanka sadece merhaba dedim cinselmi bu tacizci merhaba
@gladio123 gerçekten merhaba dedim kanka başka olay yok Allah tanHem de içine girmişsin karının resmen. Merhaba ile kalmamıştır o olay. Sen hapı yuttun hayatın mahvoldu senin. El içine çıkamazsın. Ülkeyi terk et unuttur kendini. Tacizci sapık pedofili seni😀
İp adresinden herşey çıkar zaten ciddiyim mahvoldun sen kadının beyanı esastır hapı yuttun. 100 bin hazırla ve 50 binde avukat parası@gladio123 gerçekten merhaba dedim kanka başka olay yok Allah tan
Aynen dost zaten şikayet etcem dedim dalga geçiyorsunuz dedim salak herif dedi kapattı aradım meşgul tekrar sonra ulaşılamıyor telefon whatsaapda yokDelil yok ispat yok ne yapabilirler yapma gozunu seveyim o arayan pezevengi keske tehdit etseydin ben simdi gidiyorum adliye ye reşit olmayan kızlara pezevenglik yaptırıyor bu su siteye numaralarını koymuşlar kızların falan diyecektin bak ondan sonra anında telefonu kapatıp seni engellerdi göt )
@ElmoradonAynen dost zaten şikayet etcem dedim dalga geçiyorsunuz dedim salak herif dedi kapattı aradım meşgul tekrar sonra ulaşılamıyor telefon whatsaapda yok
@gladio123 çıksın hersey kanka ben eminim kendimdenİp adresinden herşey çıkar zaten ciddiyim mahvoldun sen kadının beyanı esastır hapı yuttun. 100 bin hazırla ve 50 binde avukat parası
@maho3232 söyleseydin kanka 1000 atardım gerçekten niye yalan yapıyon bana🤣🤣Kardeşim ben aradım da böyle konuya ne gerek vardı ki 500 gönder davayı kapatalım
Gerek varmı kanka bunaDirek 28 sene ye bağlarlar uzlaşma git paşalar gibi yat namın yürüsün içerde namus meselesi dersin
eger gercekten cinsel tacizde bulunduysan hapı yuttun öncelikle. ama birşey yapmadiysan relax olArkadaşlar sizden bilgi öğrenmek istiyorum
Ben bir bayana eskort oluyor İnternet den buldum whatsaapdan yazdım merhaba diye ama cinsel sözü yok sadece merhaba yazdım sonra kız cevap verdi bana bunu yazdı
Ne anlatıyorsun sen bana ben daha 17 yaşındayım niye bana cinsel ilişkide bulunuyorsun seni şikayet edeceğim polise yazdı
Bende yazdım kardesim ne cinsel ben sadece merhaba yazdım dedim cinsel ile ilgili birsey söylemedim sana dedim ve yazmadım dedim sonra engel attim merhaba yazmak cinselemi giriyor arkadaşlar ben bugün 2 saat önce aradı bir pezevenk telefonumu uzlastırma bürosundan arıyorum dedi uzlaşmak için yoksa dava açılacak dsdi Bende dedim dalga geçmeyin dedim bana salak herif dedi adamın whatsaapı yok sizce ne yapmalıyım hem 17 yaşındaki kızın numarası eskort sitesinde ne arıyor
Tamam iste kanka Bi bok olmaz götlerinden korkar öyle insanlar bakma sen onların öyle şantaj falan yaptıklarına rahat olAynen dost zaten şikayet etcem dedim dalga geçiyorsunuz dedim salak herif dedi kapattı aradım meşgul tekrar sonra ulaşılamıyor telefon whatsaapda yok
Yönlendir bana bak ben onlarla nasıl bilardo topu gibi oynuyorum ulan Maltepe hep seni buluyor böyle dandik dundik işler rahat ol gönder bana ben severim gönder gönderSenin iş karışık türk ceza kanunun 36 maddesi cinsel istismar 12 sene 8 ay 5 gün cezaya carptirilmasina karar verildi
@guns n roses gerçekten merhaba yazdım kanka valla yalan soylicek halim yokeger gercekten cinsel tacizde bulunduysan hapı yuttun öncelikle. ama birşey yapmadiysan relax ol
@Mayko78 napalm şans işi kanka hepimize buluyor böyle işler her insanın başına gelir valla aklıma geldin sana yönlendirme yapacaktım sonra gerekli cevabı verdim ona vazgeçtimYönlendir bana bak ben onlarla nasıl bilardo topu gibi oynuyorum ulan Maltepe hep seni buluyor böyle dandik dundik işler rahat ol gönder bana ben severim gönder gönder
@maltepe Kanka boskoy ekmek elden gir kafa dinlersinhem kumarı bırakmış olursun kışa gel kanka biz bekleriz seni@guns n roses gerçekten merhaba yazdım kanka valla yalan soylicek halim yok
o zaman birşey yok bro raat ol hec bişi olmaz trolle yazarlarsa ben eşcinselim de bana yazmayin de jfndn@guns n roses gerçekten merhaba yazdım kanka valla yalan soylicek halim yok