- 124
- 30
- 28
arkadaşlar fikrinizi almak istedim sizce mantıklı mı
Ekli dosyalar
-
359.3 KB Görüntüleme: 30
Mantıklıarkadaşlar fikrinizi almak istedim sizce mantıklı mı
Bu sene liverpool süpriz yapabilirarkadaşlar fikrinizi almak istedim sizce mantıklı mı
Altın al daha çok değerlenirarkadaşlar fikrinizi almak istedim sizce mantıklı mı
dostum klop varken olmadı loverpool şimdi hic olmaz vermez diye düşünüyorum pepBu sene liverpool süpriz yapabilir
10 bin tl ye ne kadar kar verir ki altınAltın al daha çok değerlenir
haklısın 6 ay uzun bir sure ama cok olası görünüyorYani mantıklı veya değil spor açısından bir şey demeyeceğim fakat bu tarz bir bahsi Türk Lirası cinsinden oynamani tavsiye etmem çünkü 6-7 aylık süreçte bastığın ve gelecek para enflasyona karşı ezilir.
Burası premier lig klop mu sadece liverpool u şampiyon yaptı dost o nasıl bi düşünce 😀 ben süpriz yapabilir dedim kaldı ki herşey 2 maça bakardostum klop varken olmadı loverpool şimdi hic olmaz vermez diye düşünüyorum pep
10k yi 31k yapmak için 1 sene beklemeye deger mi faize koysan zaten o paralara çıkar 😂 git pazar Fenere bas 10k 20 yap paraniarkadaşlar fikrinizi almak istedim sizce mantıklı mı
kanki liverpool yarın çıkıp sıradan bir takima bile yenilebilir ama cty öyle değil surprize kapalı bir takımBurası premier lig klop mu sadece liverpool u şampiyon yaptı dost o nasıl bi düşünce 😀 ben süpriz yapabilir dedim kaldı ki herşey 2 maça bakar
Aynen dost doğru geçen gün kupada Tot eledi mesela süpriz kaldı ki arsenal da puan alabilir liverpool da alabilir city den.kanki liverpool yarın çıkıp sıradan bir takima bile yenilebilir ama cty öyle değil surprize kapalı bir takım
valla bro zaten taraftar olarak üzdüğü yetmiyor bide kumarda da üzüyor ben böyle bir takım görmedim geçen hafta 1 golden 10 k yedi10k yi 31k yapmak için 1 sene beklemeye deger mi faize koysan zaten o paralara çıkar 😂 git pazar Fenere bas 10k 20 yap parani
dostum mesele 10 k degil 3.10 oranı var 100 k yatirsan 330 guzel para bence bana gore banko10k yi 31k yapmak için 1 sene beklemeye deger mi faize koysan zaten o paralara çıkar 😂 git pazar Fenere bas 10k 20 yap parani
valla bendede o sabir yok 30 k falan yatırp unutucamKeşke şu şekil sabırlı bir insan olabilseydim