Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Vagasrush - 75$ Bonus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,934
2,047
113
olm sıyırmıs lan bunlar canlı yardım su an bana yatırım ıstıyo 30 dolar
Hangi site kardeşim vegasrush mu? vegasrush ise eğer 75usd lik bonusun yatırım şartı yok 2 kere sordum ben canlı yardıma. zaten çekim onaylandı başka sitemi istiyor?

ugur138

İlluminati
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,141
478
83
te
Hangi site kardeşim vegasrush mu? vegasrush ise eğer 75usd lik bonusun yatırım şartı yok 2 kere sordum ben canlı yardıma. zaten çekim onaylandı başka sitemi istiyor?
tekrar sor bakım bana su an yana yana yatırım yapın dıyolar :)

ugur138

İlluminati
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,141
478
83
su andan ıtıbaren cekım bekleyenlere gecmiş olsun :)

EnginAres

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,934
2,047
113
Ben dün verdim çekim talebini ama dünde söyledim yakında Türkleri hiç üye yapmazlar 5 er 10 ar hesap açılınca. ben canlı yardımla konuşuyorum şuan kontrol ediyor yazıcam

ugur138

İlluminati
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,141
478
83
Ben dün verdim çekim talebini ama dünde söyledim yakında Türkleri hiç üye yapmazlar 5 er 10 ar hesap açılınca. ben canlı yardımla konuşuyorum şuan kontrol ediyor yazıcam
:) walla ben de dun vermıstım onlara da soyledıom hatta

EnginAres

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,934
2,047
113
Peki senin belgelerin onaylanmışmıydı?

EnginAres

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,934
2,047
113
Benim belgelerim dün gece 05:30 gibi onaylandı. Canlı destek bekliyor cevap yazmadı daha ama Türkiyeye mutlaka bir kota koyacakları belliydi 500 kişi 15000 hesap açınca.

ugur138

İlluminati
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,141
478
83
Peki senin belgelerin onaylanmışmıydı?
yok ben unuttum o parayı sacma bı maıl gelmıs dun gece 4:50 gbı kımlıkte son kullanım tarıhı yok bısı dıyo bugun bayagı sordum canlıya bı ara beklemede deytıp durdular hala az once de yatırımı soktu umudum kalmadı

EnginAres

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,934
2,047
113
Valla arkadaşlar bana canlı yardım dedi ki çekim talebim dün olduğu için ve belgelerim düm onaylandığı için belki depozit şartı olmayabilir. Gelecek olan maili beklememi istedi. Ulan kim bilir aylardır şartları yoktur Türklerin taarruzunu görünce çözüm olarak bunu yapmışlardır.
Dün canlı destek anında cevap veriyordu demek ki ne kadar yığılmışsak geç yazıyor :)

EnginAres

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,934
2,047
113
bence yeni talepler içindir. aktif bir çekim talebi var ortada. yeni talep verilmiş olsa belki sorun olurdu ama dün yoktu böyle birşey talep verirken.
Neyse yaa adamlar sadece Türklere yapmış açıkca söylüyor ben olsam bende yapardım valla kendisine 10 dayısına dıdısına hepsine 10 ar hesap açılırsa adamlar yapar

otto61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
382
33
28
Arkadaşlar 25 katı çevrim var sanırım slotta ama bu çevrimi tamamlayıp tamamlamadigimizi nerden bakıcaz.

EnginAres

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,934
2,047
113
Arkadaşlar 25 katı çevrim var sanırım slotta ama bu çevrimi tamamlayıp tamamlamadigimizi nerden bakıcaz.
Kardeşim artık yatrıım şartı var 35usd. hiç kasma kendini ama ben yatırırım 35 usd dersen o ayrı. profilinden history bölümüne gir ordan game history i seç. kırmızı ile yazılı olanları tek tek topla kardeşim. ayrıca slotda çevrim X20. yani 1500 usd lik oynaman gerekiyor. masa oyunlarına girersen x50 yani 3750 usd çevirmen gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...