Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Vagner Love GS’de

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,434
6,676
113
Bu nasıl bir iteleme şekildir ya valla Fikret Orman büyük adam kuran çarpsın

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,434
6,676
113
Gs de son durum :D Lan ne güldüm ya Love u almak nedir ya :D

Baysero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
108
20
18
Bende şunu anlamadım Gomisi satmak neyin kafasıdır adamlar 6 milyon euro kazandığına seviniyor heralde birde maaş yükünden kurtulduğuna Türkiye liginin en iyi Forvetini satıp Ve yerine Gomis ayarında bir golcü bulmaları lazım oda 40 milyon euro adama 1 milyon euro zam yapmayıp satıp Love ı almak gerçekten yönetimsel bir başarı Şu başkan ve yanındaki yalakası Abdurrahim kadar pinti bi yönetim yok.Türkiye ligi neyse ama şampiyonlar liginde gazda versen aragazda versen olmaz yani .
Bir Gsli olarak Fikret Orman ve yönetimini gerçekten tebrik ediyorum takımdakilerin yaşı olabilir ama Barça Real İnter Porto Benfica ve diğer avrupadaki büyük kulüpler de oynamış oyuncuları transfer etti hep Türkiye liginin en iyi yerli sağ beki Gökhan Gönül En iyi yerli sol beki Canerde var Avrupada yarı final görürler bu sene
Biz Gs olarak 3.olursak grupta çok büyük başarı olur tahminimce oda çok zor.

Son düzenleme:

ygt4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,070
661
113
allah belasini versin vagner love nedir ya

Excalibur80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
581
177
43
Love i almak zaten kafadan sıklet sıklet dusurur ha gel.gorki cornelius love a göre iki gömlek iyi topçu